Bureaustoel uitproberen

U overweegt een goede bureaustoel te kopen? Dan kunt u in uw zoektocht misschien door de bomen het bos niet meer zien. Er is zoveel keuze in bureaustoelen en in zoveel verschillende prijsklassen dat het erg lastig kan zijn de juiste stoel te kiezen. Wat is namelijk een goede bureaustoel? Het antwoord op deze vraag kan voor iedereen anders zijn. Een eenduidig antwoord is er dan ook niet. Bent u op zoek naar een gewone standaard bureaustoel of zoekt u een bureaustoel die volledig aan de huidige ergonomische eisen voldoet.

Om er achter te komen wat voor u de beste bureaustoel is moet u eerst gaan uitproberen. Onze dealers hebben verschillende modellen in de showroom staan waarmee u een eerste indruk kunt krijgen. Wanneer u een stoel heeft gevonden die aan uw wensen voldoet doet u er verstandig aan deze eerst één of twee weken uit te proberen alvorens u hem koopt.

ROVO R12 bureaustoel

Neem contact met ons op voor een proefplaatsing

Contact

Onze ROVO dealers hebben de mogelijkheid een stoel op proef te plaatsen. Tevens zijn zij in staat de stoel goed voor u in te stellen en u te voorzien van het juiste werkplekadvies. Wij als importeur plaatsen ook regelmatig stoelen op proef en begeleiden u met de juiste adviezen en werkplekinstructies. Als de stoel goed is bevonden en u wilt hem gelijk aanschaffen of een offerte ontvangen regelen wij dat ook voor u met de dealer in uw regio.

Het uitproberen van een bureaustoel is voor u geheel kosteloos en verplicht u tot niets.

rugklachten bureaustoel

(LAGE) RUGKLACHTEN?

Het is een vaak gehoorde klacht bij kantoorwerkers… (lage) rugpijn. Door een verkeerde, statische houding krijgt uw bewegingsapparaat het steeds lastiger. Uw tussenwervelschijven, doorbloeding en spieren geven signalen af dat het niet goed gaat. Veel van deze problemen zijn te voorkomen en/of op te lossen door het aannemen van een juiste zithouding. De ROVO Ergo Balance helpt u hierbij! Hoe? Dat leggen wij u graag uit tijdens een zitinstructie (voorafgaand aan de proefplaatsing).

nekklachten bureaustoel

NEKKLACHTEN?

Het hoofd weegt gemiddeld 5 á 10 kilo. Bij een kanteling van 15 graden of meer kan de druk oplopen naar maar liefst 30 kilo.
Deze druk (en dan ook nog statisch) levert veel nekpijnklachten op. Dynamisch/bewegend werken met een juiste houding kan deze klachten voorkomen en/of oplossen.
Alleen een goede ergonomische bureaustoel is vaak niet voldoende. Waarom niet? Dat leggen wij u graag uit tijdens een zitinstructie (voorafgaand aan de proefplaatsing).

schouderklachten bureaustoel

SCHOUDERKLACHTEN?

Naast de rug en nek hebben ook veel mensen regelmatig te maken met schouderpijn door een grote, statische en verkeerde belasting bij kantoorwerk. Uw lichaam dient in balans te zijn en een ontspannen en dynamische werkomgeving helpt hierbij. De ROVO Ergo Balance bureaustoel ondersteunt uw lichaam en corrigeert uw verkeerde houding. Wanneer de stoel perfect voor u is ingesteld maar uw bureau, monitor, toetsenbord en muis niet, zult u nog steeds klachten kunnen ervaren. Hoe we dit kunnen oplossen? Dat leggen wij u graag uit tijdens een zitinstructie (voorafgaand aan de proefplaatsing).

De proefplaatsing in de praktijk

  • Laat uw gegevens achter via het contactformulier zodat wij een afspraak met u kunnen maken.
  • Wij of  onze ergonomiepartner komt met de stoel bij u langs voor een complete zitinstructie. Dit duurt gemiddeld één uur.
  • De proefperiode duurt (in overleg) één tot twee weken. Tijdens deze periode hebben wij contact met u over het verloop.
  • Na de afgesproken proefperiode wij weer bij u langs voor een evaluatie.
  • De ergonomiepartner kan op verzoek een offerte opstellen waarna u een beslissing kunt maken.

Het uitproberen van een bureaustoel is alleen voorbehouden aan zakelijke gebruikers.

Neem contact met ons op voor een proefplaatsing

Contact

Vraag hier uw proefplaatsing aan

  • Uw stoelkeuze

ROVO R12 6060 design bureaustoel

HULP NODIG?

Wij helpen u graag verder, u kunt ons bereiken op
085 - 489 04 70 of via info@rovobenelux.eu.
Wij horen graag van u.