verantwoord zitten op een goede bureaustoel?

De ROVO Ergo balance bureaustoel vrijblijvend uitproberen?
Natuurlijk kan dat!

(LAGE) RUGKLACHTEN?

Het is een vaak gehoorde klacht bij kantoorwerkers… (lage) rugpijn. Door een verkeerde, statische houding krijgt uw bewegingsapparaat het steeds lastiger. Uw tussenwervelschijven, doorbloeding en spieren geven signalen af dat het niet goed gaat. Veel van deze problemen zijn te voorkomen en/of op te lossen door het aannemen van een juiste zithouding. De ROVO Ergo Balance helpt u hierbij! Hoe? Dat leggen wij u graag uit tijdens een zitinstructie (voorafgaand aan de proefplaatsing).

NEKKLACHTEN?

Het hoofd weegt gemiddeld 5 á 10 kilo. Bij een kanteling van 15 graden of meer kan de druk oplopen naar maar liefst 30 kilo.
Deze druk (en dan ook nog statisch) levert veel nekpijnklachten op. Dynamisch/bewegend werken met een juiste houding kan deze klachten voorkomen en/of oplossen.
Alleen een goede ergonomische bureaustoel is vaak niet voldoende. Waarom niet? Dat leggen wij u graag uit tijdens een zitinstructie (voorafgaand aan de proefplaatsing).

SCHOUDERKLACHTEN?

Naast de rug en nek hebben ook veel mensen regelmatig te maken met schouderpijn door een grote, statische en verkeerde belasting bij kantoorwerk. Uw lichaam dient in balans te zijn en een ontspannen en dynamische werkomgeving helpt hierbij. De ROVO Ergo Balance bureaustoel ondersteunt uw lichaam en corrigeert uw verkeerde houding. Wanneer de stoel perfect voor u is ingesteld maar uw bureau, monitor, toetsenbord en muis niet, zult u nog steeds klachten kunnen ervaren. Hoe we dit kunnen oplossen? Dat leggen wij u graag uit tijdens een zitinstructie (voorafgaand aan de proefplaatsing).

De proefplaatsing in de praktijk

in de regel gebruiken we de ROVO XP Ergo Balance bureaustoel als proefstoel. Deze is het beste instelbaar en aanpasbaar voor een optimaal resultaat.

ROVO 4015 Ergo Balance proefstoel

FIT BLIJVEN OP KANTOOR

Bewegen is belangrijk voor uw gezondheid. Door te bewegen kunt u problemen met het spierstelsel en het skelet voorkomen.

Bij beeldschermwerk(st)ers zijn rug-, nek- en schouderklachten de hoofdoorzaak van ziekteverzuim. Dit komt met name door sedentair gedrag (het uitvoeren van activiteiten die weinig fysieke energie vergen).

Om ook aan het bureau in beweging te kunnen blijven heeft ROVO een techniek ontwikkeld die meer bewegingsvrijheid biedt tijdens het zitten. Ergo Balance is hét bewegingsmechaniek in de bureaustoel voor 3-D dynamisch werken. Het stimuleert spontane houdingsveranderingen, activeert de spieren, brengt de bloedsomloop op gang en zorgt voor een fysieke en mentale frisheid.

De gepatenteerde Ergo Balance techniek biedt een unieke, vloeiende beweging en heeft zichzelf sinds de introductie al duizenden keren bewezen.

Bewegen door middel van de Ergo Balance techniek

  • Voorkomt rug-, nek- en schouderklachten (of kan deze aanzienlijk verminderen);
  • Kan lage rugpijn oplossen (of deze aanzienlijk verminderen);
  • Een dynamische zithouding traint uw rugspieren;
  • Zorgt voor een verbeterde doorbloeding en stofwisseling;
  • Ontlast de wervelkolom en tussenwervelschijven;
  • Verbetert de belastbaarheid van de tussenwervelschijven;
  • Optimaliseren van uw zithouding door regelbare ondersteuning;
  • 100% bewegingsvrijheid!

Wie zijn onze klanten?

die langer dan twee werkdagen zit, en mensen die last hebben van nek-, rug- en schouderklachten

Als u van plan bent een goede ergonomische bureaustoel (kantoorstoel) te kopen die voldoet aan de ARBO richtlijnen kan dit uw beste keus zijn. Onze bureaustoelen zijn voorzien van alle moderne technieken die het dynamisch, gezond en ergonomisch zitten bevorderen. Of u nu een hoge bureaustoel zoek of juist een kleine of een brede Xl bureaustoel voor zware mensen, het is allemaal mogelijk binnen onze ROVO XP serie.

De bureaustoel is eenvoudig in te stellen na een goede (werkplek) instructie. Ook de instelvideo’s via ons YouTube kanaal kunnen hierbij helpen.
De bureaustoelen zijn leverbaar met of zonder (verstelbare) armleuningen en diverse hoge en lage rugleuningen. De bureaustoelen zijn leverbaar met of zonder wielen (in plaats van wielen worden dan glijders gemonteerd). Natuurlijk zijn de bureaustoelen leverbaar in diverse (kleur) stoffen en leder kwaliteiten. Verkrijgbaar in het zwart  en zelfs een witte bureaustoel is mogelijk!

Rovo Benelux

Jan Tinbergenstraat 252
7559 ST Hengelo

W: www.rovobenelux.eu
E:  info@rovobenelux.eu
T: +31(0)85 4890 470

HULP NODIG?

Wij helpen u graag verder, u kunt ons bereiken op
085 - 489 04 70 of via info@rovobenelux.eu.
Wij horen graag van u.