Vrijblijvend een ergonomische bureaustoel testen?

Wilt u een goede bureaustoel kopen voor uw bedrijf of organisatie en heeft u een model op het oog? Dan kunt u bij ons een proefplaatsing aanvragen en eerst één of twee weken uw gewenste bureaustoel testen voordat u daadwerkelijk overgaat tot aanschaf.

Wat is een goede bureaustoel?

Het antwoord op deze vraag kan voor iedereen anders zijn. Een eenduidig antwoord is er dan ook niet. Bent u op zoek naar een gewone standaard bureaustoel of zoekt u een bureaustoel die volledig aan de huidige ergonomische eisen voldoet?

Om er achter te komen wat voor u de beste bureaustoel is, zult u verschillende bureaustoelen moeten uitproberen. Onze dealers hebben verschillende modellen in de showroom staan waarmee u een eerste indruk kunt krijgen.

Wanneer u een stoel heeft gevonden die aan uw wensen voldoet, adviseren wij om deze door middel van een proefplaatsing eerst één of twee weken uit te proberen voordat u hem aanschaft.

Of bel ons direct & vrijblijvend voor informatie: 085 489 04 70

Rovo XN bureaustoel

Gratis bureaustoel proberen

Bij ROVO Benelux kunt u via onze dealers vrijblijvend en gratis een bureaustoel testen. Een goede ergonomische stoel moet in ieder geval een verstelbare zithoogte, verstelbare armleuning, en een verstelbare lendensteun hebben. Maar zonder goede zitinstructie, kunt u zelfs van de best geteste bureaustoel nog klachten krijgen.

Bij een proefplaatsing leveren wij daarom niet alleen de stoel, maar stellen wij (of één van onze dealers) de bureaustoel ook voor u in en voorzien u van het juiste werkplekadvies. Als de stoel na afloop van de proefperiode goed is bevallen, kunt u hem direct bij één van onze dealers in uw regio bestellen of, indien gewenst, een offerte ontvangen.

Het uitproberen van een bureaustoel is voor u geheel kosteloos en verplicht u tot niets.

Of bel ons direct & vrijblijvend voor informatie: 085 489 04 70

rugklachten bureaustoel

(LAGE) RUGKLACHTEN?

Het is een vaak gehoorde klacht bij kantoorwerkers… (lage) rugpijn. Door een verkeerde, statische houding krijgt uw bewegingsapparaat het steeds lastiger. Uw tussenwervelschijven, doorbloeding en spieren geven signalen af dat het niet goed gaat. 

Door het aannemen van een juiste zithouding, zijn veel van deze problemen zijn te voorkomen en/of op te lossen. De ROVO Ergo Balance helpt u hierbij! Hoe? Dat leggen wij u graag uit tijdens een zitinstructie (voorafgaand aan de proefplaatsing).

nekklachten bureaustoel

NEKKLACHTEN?

Het hoofd weegt gemiddeld 5 á 10 kilo. Bij een kanteling van 15 graden of meer kan de druk oplopen naar maar liefst 30 kilo. Deze druk (en dan ook nog statisch) levert veel nekpijnklachten op. Dynamisch/bewegend werken met een juiste houding kan deze klachten voorkomen en/of oplossen.

Alleen een goede ergonomische bureaustoel is vaak niet voldoende. Waarom niet? Dat leggen wij u graag uit tijdens een zitinstructie (voorafgaand aan de proefplaatsing).

schouderklachten bureaustoel

SCHOUDERKLACHTEN?

Naast de rug en nek hebben ook veel mensen regelmatig te maken met schouderpijn door een grote, statische en verkeerde belasting bij kantoorwerk. Uw lichaam dient in balans te zijn en een ontspannen en dynamische werkomgeving helpt hierbij.

De ROVO Ergo Balance bureaustoel ondersteunt uw lichaam en corrigeert uw verkeerde houding. Wanneer de stoel perfect voor u is ingesteld maar uw bureau, monitor, toetsenbord en muis niet, zult u nog steeds klachten kunnen ervaren. Hoe we dit kunnen oplossen? Dat leggen wij u graag uit tijdens een zitinstructie (voorafgaand aan de proefplaatsing).

Dynamisch zitten met een Ergo Balance bureaustoel

Op verschillende van onze modellen bureaustoelen is ons Ergo Balance bewegingsmechanisme toe te passen. Deze gepatenteerde techniek zorgt voor driedimensionale bewegingsvrijheid tijdens het zitten. Net zoals bij het zitten op een gymnastische bal, zijn alle vrije zitbewegingen gecontroleerd en gedoseerd

 • Voorkomt rug-, nek-, en schouderklachten, of kan deze verminderen
 • Kan lage rugpijn voorkomen of zelfs oplossen
 • Een dynamische zithouding traint uw rugspieren
 • Zorgt voor een verbeterde doorbloeding en stofwisseling
 • Ontlast de wervelkolom en tussenwervelschijven
 • Verbetert de belastbaarheid van de tussenwervelschijven
 • Activeert lichaam en geest
 • Zorgt voor impulsief dynamisch zitten, wat resulteert in een natuurlijke en gezonde houding. 

De proefplaatsing in de praktijk

Bureaustoel testen

Via ons en/of onze dealers kunt u gratis en vrijblijvend een proefplaatsing aanvragen, om er achter te komen of de stoel die u op het oog heeft, daadwerkelijk de beste keuze is. De proefplaatsing zal er in de praktijk als volgt uit zien:

 1. Laat uw gegevens achter via het contactformulier zodat wij een afspraak met u kunnen maken.
 2. Wij (of onze ergonomiepartner) komen met de stoel bij u langs voor een complete zitinstructie. Dit duurt gemiddeld één uur.
 3. De proefperiode duurt (in overleg) één tot twee weken. Tijdens deze periode hebben wij contact met u over het verloop.
 4. Na de afgesproken proefperiode wij weer bij u langs voor een evaluatie.
 5. De ergonomiepartner kan op verzoek een offerte opstellen*, waarna u een beslissing kunt maken.

Het uitproberen van een bureaustoel is alleen voorbehouden aan zakelijke gebruikers.

Vraag hier uw proefplaatsing aan

HULP NODIG?

Wij helpen u graag verder, u kunt ons bereiken op
085 - 489 04 70 of via info@rovobenelux.eu.
Wij horen graag van u.