Verantwoord en gezond kantoorwerk “Next Level Office”

Een kantoormedewerker heeft goed gereedschap nodig om veilig en verantwoord zijn of haar werk te kunnen doen.
Zoals de bijvoorbeeld de aannemer of installateur investeert in kwalitatief hoogwaardig en veilig gereedschap voor de medewerkers zo investeert u ook in goed kantoormeubilair zoals een goede bureaustoel een goed bureau en ook een goede PC en accessoires mogen natuurlijk niet ontbreken.
Toch wordt de kwaliteit en het gebruik van de “gereedschappen” op kantoor nog al eens onderschat en is een goede kantoorergonomie een ondergeschoven kindje.

Binnen Next Level Office verzamelen wij enthousiaste professionals om ons heen die een passie hebben voor gezond kantoorwerk. Of het nu gaat om een goede werkplekinstructie, persoonlijk of in een groep, het verbeteren van de algehele hygiëne op kantoor of allerhande zaken die met verantwoord kantoorwerk te maken hebben.
Heeft u bijvoorbeeld al eens nagedacht over de luchtkwaliteit op kantoor? De hoeveelheid (kunst) licht, de akoestiek? Het niet juist naleven van de ARBO regels kan leiden tot klachten aan het bewegingsapparaat maar zeker ook psychische klachten veroorzaken.

“We take your office to the next level”

ROVO R12 bureaustoel

Wilt u meer weten over wat Next Level Office voor u kan betekenen?

Klik hier om naar de website te gaan en breng ook uw kantoor naar het volgende niveau

Laat u door onze professionals adviseren met betrekking tot gezond en verantwoord kantoorwerk en creëer een betere lichamelijke en geestelijk sfeer in uw bedrijf. Het ziekteverzuim gaat omlaag en de motivatie omhoog.

Een goede ergonomische kantooromgeving kenmerkt zich door een ontspannen en dynamische werkhouding. Pas waar nodig uw werkomgeving aan maar laat ook uw medewerkers structureel begeleiden in het juiste gebruik van uw kantoor. Bewustwording van een gezonde manier van werken is de sleutel tot succes!

HULP NODIG?

Wij helpen u graag verder, u kunt ons bereiken op
085 - 489 04 70 of via info@rovobenelux.eu.
Wij horen graag van u.