FUN-tastische eigenschappen in onze beproefde Rovo FUN.

FUN

De ROVO Fun. Goed verstelbaar en comfortabel. Een fijn stuk gereedschap voor de kantoormedewerker.

Met de volledig gestoffeerde dikke kussens van onze ROVO FUN slaat deze serie zowel op kantoor als thuis een goed figuur. De rugleuning nodigt u uit tot vele kleurcombinaties. Met krachtige kleuren in het stoffenprogramma kunt u uw bedrijfskleuren of inrichting tot leven brengen.

Ook van het zitcomfort krijgt u veel plezier: geniet van het synchroon mechaniek en de vele individuele instelmogelijkheden en ergonomische opties zoals een in diepte verstelbare lumbaal/lende steun en multifunctionele armleggers.

De bureaustoel is ook uit te voeren in een hoge baliestoel met voetenring.

De Rovo FUN is makkelijk inzetbaar door zijn goede makkelijk manier van instellen waardoor iedereen snel de juiste zit houding kan vinden. De Rovo FUN wordt opgebouwd uit eerste klas materialen van stof metaal e kunststof ook een goede kwaliteit polyether voor de rug en zitting ontbreken niet. De bureaustoel is nagenoeg onderhoudsvrij al zal af en toe een poets lapje en een stofzuiger u goede diensten bewijzen. Rovo Chair fabriceert haar stoelen volledig zelf in Duitsland. Ieder stoel word speciaal voor u gebouwd. Wanneer u een uniforme uitstraling wenst op uw kantoor kijk dan ook even bij de conferentie/vergader stoelen uit de FUN serie.