ROVO XN NPR stoel. Verschillende medewerkers, dezelfde bureaustoel.

NPR

Met de Rovo XN voldoet u aan de vraag om één stoel voor alle medewerkers.

NPR 1813 is een richtlijn, geen norm. De norm waar alle stoelen in Nederland aan moeten voldoen is de EN-NEN 1335. Volgens de Nederlandse normcommissie is de NPR 1813 een handvat voor inkopers, facilitair managers, Arbo-adviseurs en ergonomen. Hiermee is het mogelijk om voor circa 95% van de Nederlandse beroepsbevolking een stoel te vinden die goede en veilige ondersteuning biedt. Volgens de commissie is de NPR 1813 het maatvoeringsprogramma van eisen voor stoelen voor het Nederlandse bedrijfsleven. Zeker voor werkzaamheden die mensen zittend uitvoeren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan beeldscherm werkzaamheden.

Omdat mensen in Europa behoorlijk van lengte verschillen is er in Nederland een norm gemaakt voor bureaustoelen; de EN-NEN 1335. Ook deze norm zegt dus iets over de maatvoering van de bureaustoel. In Nederland zijn de maatverschillen tussen mensen onderling echter wel heel extreem.

  • De stoel is opgebouwd met eerste klas kunststoffen metalen en stoffen. Aan de kwaliteit zal het niet liggen.
  • De bureaustoel is nagenoeg onderhoudsvrij al zal af en toe een poetslapje en een stofzuiger u goede diensten bewijzen.
  • Rovo Chair fabriceert haar stoelen volledig zelf in Duitsland. Ieder stoel word speciaal voor u gebouwd.
  • Wanneer u een uniforme uitstraling wenst op uw kantoor kijk dan ook even bij de conferentie/vergader stoelen uit de XN serie.