Met de nieuwe Rovo SOLO komt er meer beweging in kantoor. Zitten én staan gecombineerd.

SOLO

De ROVO SOLO betekent dynamisch zitten en staan.

De ROVO SOLO is een compleet nieuwe ontwikkeling die Rovo samen met Henner Jahns, eigenaar van designbureau Gecco Vision te L.A., ontwikkelt heeft.

De basis van deze gezondheidsbevorderende technologie is onze bewezen Ergo Balance techniek die zowel in de voet als onder de zitting gemonteerd kan worden.

De verschillende leverbare hoogtes maken hem goed inzetbaar als bijzet krukje voor een korte bespreking of als zit/sta hulp bij uw zit/sta werkplek.

“Het resultaat? bewegen, bewegen en bewegen”.

Door de ROVO Solo in te zetten op kantoor maakt dat meerdere collega’s hem gaan gebruiken. Hij kan permanent gebruikt worden of als bijzet krukje voor een bespreking. De stoel is opgebouwd met eerste klas kunststoffen, metalen en stoffen. Aan de kwaliteit zal het niet liggen. De Solo is leverbaar in meerdere aantrekkelijke kleuren en stoffen. Tevens is kunstleder een optie.

De bureaustoel is nagenoeg onderhoudsvrij al zal af en toe een poetslapje en een stofzuiger u goede diensten bewijzen. ROVO Chair fabriceert haar stoelen volledig zelf in Duitsland. Iedere stoel wordt speciaal voor u gebouwd.