NEXT LEVEL OFFICE

bescherm uw stoelen tegen zichtbaar vuil en micro organismen zoals bacteriën en virussen

REINIGEN

Met biokatalysatoren reinigen we op moleculair niveau, tot diep in de poriën van het materiaal. Dat zorgt zichtbaar en meetbaar voor een beter schoonmaakresultaat. Tevens is dit bevorderlijk voor zowel de levensduur als de algehele hygiëne op kantoor. Daarnaast is de reinigingsmethode milieuvriendelijk omdat er geen chemische middelen worden gebruikt. Onze gecertificeerde applicateurs geven vijf jaar garantie af voor de werkzaamheid.

Prochair cleaner

Beschermen

Vuil voorkomen is beter dan het achteraf schoon te moeten maken. Wij impregneren uw stoelen zodat zowel zichtbaar als onzichtbaar vuil wordt afgebroken en geen vat meer heeft op de stof. Wij maken hierbij gebruik van de leer van nanotechnologie in de natuur, die in miljoenen jaren is opgebouwd. Deze zetten wij in als bron voor een hygiënische werkomgeving en verduurzaming.

Prochair protect

HYGIËNE

Verbeter de hygiëne op kantoor en creëer zo een gezondere en veiligere werkomgeving. Een omgeving waarin materialen langer meegaan en microben (bacteriën en virussen), algen en schimmels bij de bron worden geweerd. Wanneer er onverhoopt toch vuil op de stof terechtkomt is dit eenvoudig te verwijderen met het speciale onderhoudsmiddel.

Wie zijn wij en wat doen we...

NEXT LEVEL OFFICE is een handelsmerk van ROVO Benelux B.V.
Als ROVO Benelux zijn wij importeur van het gerenommeerde bureaustoelenmerk ROVO. ROVO richt zich met name op beter, gezonder en dynamischer werken. Wij zijn gepassioneerd in ergonomie en de gezondheid van kantoormedewerkers.

Middels ons handelsmerk NEXT LEVEL OFFICE bieden wij ook andere diensten aan ter bevordering van het gezonder werken, waaronder het reinigen en behandelen van uw kantoorstoelen. Bent u benieuwd wat wij voor u en uw collega’s kunnen betekenen op het gebied van gezond en verantwoord kantoorwerken? Bekijk dan onze NEXT LEVEL OFFICE pagina.

Onze klanten zijn:

Waarom (bureau)stoelen reinigen en protecten met NEXT LEVEL OFFICE?

Het preventief behandelen van uw (bureau)stoelen levert veel voordeel op, namelijk:

✓ De stoelen zien er frisser uit en zijn hygiënischer

✓ De levensduur wordt verlengd

✓ Micro-organismen zoals bacteriën en virussen worden verwijderd

✓ De technologie dringt door tot de kern

✓ Vervuiling wordt organisch afgebroken

✓ Het gepatenteerde protectiemiddel is milieuvriendelijk

✓ Na het protecten eenvoudig zelf te onderhouden

✓ Ook andere stoelen (nieuw) kunnen worden behandeld

LOGO rechthoek

Jan Tinbergenstraat 252
7559 ST Hengelo

W: www.rovobenelux.eu
E:  info@rovobenelux.eu
T: +31(0)85 4890 470

HULP NODIG?

Wij helpen u graag verder, u kunt ons bereiken op
085 - 489 04 70 of via info@rovobenelux.eu.
Wij horen graag van u.