NEXT level office

UW WERKKAPITAAL NODig voor uw bedrijfsdoelen? Wél willen investeren in uw medewerkers?

gezond werken

Het meubilair en de vele kantooraccessoires zijn hét gereedschap voor uw medewerkers. Goed meubilair verhoogt de productiviteit en verlaagt het ziekteverzuim binnen uw organisatie. Dit mag daarom niet onderschat worden. In combinatie met de juiste werkplekinstructies behaalt u maximaal rendement.

Prochair cleaner

werkkapitaal

Door maandelijks een bescheiden bedrag te betalen voor uw kantoormeubilair, behoudt u uw werkkapitaal. U hoeft niet eenmalig te investeren en hebt de keuze uit Full Operational Lease en Financial Lease.

Prochair protect

onderhoud

Meubilair moet goed onderhouden worden. Aan ons Full Operational Lease pakket zit een servicepakket gekoppeld. Deze zorgt voor het onderhoud van uw meubels en de terugkerende instructies hiervoor.

Herkent u dit?

U heeft (al dan niet een tijd geleden) geïnvesteerd in nieuw kantoormeubilair. Op dat moment was de kantoorinrichting alsmede de ergonomie hieromtrent een hot item. Na verloop van tijd is alles weer “normaal” en wordt er dagelijks op de “oude” manier gebruik gemaakt van het kantoormeubilair. De visie van uw bedrijf aangaande een gezonde en verantwoorde werkplek is soms ver te zoeken. Een eenmalige zitinstructie bij aanschaf van het meubilair blijkt vaak niet voldoende. Uw collega’s zullen er baat bij hebben dat ze één of twee keer per jaar geattendeerd worden op het juiste ergonomische gebruik van het meubilair. Combineer het leasen van uw bureaustoelen en bureaus met ons ergo abonnement. Deze voorziet in een aantal zaken die de arbeidsomstandigheden binnen uw bedrijf bevorderen. Zo draagt u maximaal bij aan het creëren van een gezonde en verantwoorde werkplek en het voorkomen van nek-, rug- en schouderklachten. Uw collega’s voelen zich door de aandacht waardevol, blijven fit en zijn productiever.

Voordelen van lease ten opzichte van aanschaf

Waarom kiezen voor kantoormeubilair leasen?

✓ U betaalt een vast, laag bedrag per maand

✓ Uw kantoormeubilair is altijd actueel

✓ U behoudt uw liquiditeit

✓ Na afloop van het contract kunt u het meubilair voor een klein bedrag overnemen

✓ U kunt uw leasecontract te allen tijde uitbreiden per medewerker

✓ Naast bureaustoelen ook uit te breiden met zit-sta bureaus, monitorsteunen, toetsenborden, ergonomische verticale muizen en meer

✓ Voorzien van ons NEXT LEVEL OFFICE Protect systeem

Wie zijn onze klanten

Kantoren

Laboratoria

Scholen

Ziekenhuizen

Wie zijn wij en wat doen we

NEXT LEVEL OFFICE is een handelsmerk van ROVO Benelux B.V. Als ROVO Benelux zijn wij importeur van het gerenommeerde bureaustoelenmerk ROVO. ROVO richt zich met name op beter, gezonder en dynamischer werken. Wij zijn gepassioneerd in ergonomie en de gezondheid van kantoormedewerkers.

Middels ons handelsmerk NEXT LEVEL OFFICE bieden wij ook andere diensten aan ter bevordering van het gezonder werken, waaronder het leasen van uw kantoor- en bureaustoelen. Bent u benieuwd wat wij voor u en uw collega’s kunnen betekenen op het gebied van gezond en verantwoord kantoorwerken? Bekijk dan onze NEXT LEVEL OFFICE pagina.

Jan Tinbergenstraat 252
7559 ST Hengelo

W: www.rovobenelux.eu
E:  info@rovobenelux.eu
T: +31(0)85 4890 470

HULP NODIG?

Wij helpen u graag verder, u kunt ons bereiken op
085 - 489 04 70 of via info@rovobenelux.eu.
Wij horen graag van u.