Innoverend & dynamisch

Dat zijn de stoelen van ROVO

Zoek je een goede, verantwoorde en gezonde bureaustoel voor jezelf en/of je medewerkers? Wil je beweging op de werkplek stimuleren en nek-, rug- en schouderklachten voorkomen?

Van individu tot grootschalig project: de juiste zitoplossing vind je bij ROVO Benelux!

#Perfectie

Ergonomie meets design!

Met oog voor detail

ROVO heeft ergonomie hoog in het vaandel staan, maar daarnaast is er een steeds grotere vraag naar bureaustoelen die ook visueel aantrekkelijk zijn.

Om in te kunnen spelen op deze ontwikkeling werken wij nauw samen met vooraanstaande designers. Dit heeft onder andere geresulteerd in onze ROVO XN, ROVO SOLO & SURF, ROVO R22 en de ROVO R12. Deze laatste twee hebben zelfs een Red Dot Design Award gewonnen!

Perfectie
tot in detail
#Kwaliteit

Jouw partner voor bureaustoelen

Bij ROVO Benelux werken we nauw samen met ervaren artsen, fysiotherapeuten, ergonomen en gekwalificeerde kantoor- en projectinrichters. Van ontwikkeling en productie tot de werkplekinstructie op kantoor: bij ROVO Benelux zijn we betrokken bij alle stappen in het proces.

Zelf ervaren wat de vele voordelen zijn van onze bureaustoelen of wil je graag persoonlijk advies? Bel of mail ons en we brengen je in contact met jouw dichtstbijzijnde ROVO dealer!

Ergonomische
perfectie
Verminder ziekteverzuim met onze ergonomische bureaustoelen als HR manager

VERANTWOORD ZITTEN

Zoek je een goede, verantwoorde en gezonde bureaustoel voor jezelf en/of je medewerkers? Wil je beweging op de werkplek stimuleren en nek-, rug- en schouderklachten voorkomen? De juiste zitoplossing waarmee je verantwoord kunt zitten vind je bij ROVO Benelux!

VOOR IEDEREEN

Of je nu fysieke problemen wilt voorkomen of deze juist wilt oplossen; voor ieder vraagstuk is er een ROVO zitoplossing. Van individu tot grootschalig project: de ergonomische bureaustoelen van ROVO zijn er voor iedereen en stellen niet teleur.

DYNAMISCH ZITTEN

Dynamisch en comfortabel zitten tijdens een lange werkdag? De ergonomische bureaustoelen van ROVO maken dit voor iedereen mogelijk. Doordat de bureaustoel specifiek op jouw behoeftes wordt ingesteld, kan een goede en ergonomische zithouding worden gerealiseerd.

SAMENWERKINGEN

Bij ROVO Benelux werken we nauw samen met ervaren artsen, fysiotherapeuten, ergonomen en gekwalificeerde kantoor- en projectinrichters. Hierdoor kennen wij de actuele problemen op de kantoorwerkplek en kunnen wij iedereen een gepaste zitoplossing adviseren.

GOED GEREEDSCHAP

Uit ervaring weten wij dat veel mensen een slechte zithouding hebben. Het gereedschap - de bureaustoel - vormt de basis, maar ook de zitinstructie en uitleg ter plaatse is van groot belang om het 'gereedschap' goed te kunnen gebruiken en te profiteren van de vele voordelen.

Onze ergonomische bureaustoelen

Maak kennis met de veelzijdige bureaustoelen van ROVO Benelux.

bureaustoel ROVO XP Ergo Balance

ROVO XP serie

Dit is dé alleskunner voor ieder kantoor! Je kent het wel; je wilt graag dezelfde bureaustoelen voor iedereen, maar niet iedereen is hetzelfde. De ROVO XP serie biedt in deze situatie de ideale uitkomst. De diversiteit van deze serie overtreft namelijk alles. Ben je klein of juist groot qua postuur? De XP serie is er voor iedereen.

Specialist in ergonomische bureaustoelen_ROVO R22 Ergo Balance

ROVO R22 serie

Wij streven met de R22 bureaustoel naar een gezondere werkplek op kantoor. De R22 bureaustoel is ontwikkeld om gezond zitten voor iedereen toegankelijk te maken. Daarnaast is deze stoel erg duurzaam. De R22 bureaustoel is namelijk opgebouwd uit materialen die voor meer dan 50% gerecycled zijn.

Ergonomische bureaustoel ROVO R12 Ergo Balance

ROVO R12 Serie

De ROVO R12 serie past perfect in een moderne kantooromgeving en sluit goed aan bij het huidige kantoormeubilair. Ergonomie en design vinden hun perfecte balans in deze zeer fraaie bureaustoel. Daarnaast is ook aan duurzaamheid gedacht, want deze stoel is voor 98% recyclebaar!

Ergonomische bureaustoel ROVO R16 Ergo Balance

ROVO R16 serie

Met deze stoel hebben we bij ROVO een serie op de markt gebracht die volledig aansluit op de huidige vraag naar zitoplossingen. De R16 serie is licht, slank en ergonomisch. Daarnaast is de stoel technisch vooruitstrevend dankzij ons gepatenteerd Ergo Balance mechaniek, maar de R16 is ook verkrijgbaar met een comfortabel synchroonmechanisme.

Ergonomische bureaustoel ROVO XN_5060

ROVO XN serie

De XN serie is voorzien van de modernste technologieën en biedt alle ondersteuning die je bij een goede bureaustoel of vergaderstoel mag verwachten. De ROVO XN serie is transparant, slank en stijlvol. Met deze moderne stoelen kies je voor een eigentijdse zitoplossing.

Ergonomische bureaustoel ROVO Eco Ergo Balance

ROVO ECO serie

Hecht je minder waarde aan de nieuwste trends op het gebied van design, maar vind je het wel belangrijk dat de stoel comfort biedt en veelzijdig is in te stellen? Dat biedt de ECO serie een ideale uitkomst! Optioneel is deze serie bureaustoelen leverbaar met het Ergo Balance mechaniek.

Ergonomische bureaustoel ROVO XL

ROVO XL serie

Met de ROVO XL werk je op het hoogste niveau. Duurzaamheid, ergonomie, comfort; de XL serie heeft het allemaal. De ROVO XL is voorzien van een zuiver lederen voorkant en een kunstlederen achterkant. Hierdoor heeft de stoel een luxe uitstraling, maar tegelijkertijd blijft de prijs zeer aantrekkelijk.

Ergonomische ROVO XZ Directie bureaustoel

ROVO XZ serie

De ROVO XZ is een zeer exclusieve stoel met uitzonderlijke eigenschappen. De bureaustoelen in deze serie zijn opgebouwd met eersteklas materialen en staan garant voor comfort. Kies voor duurzaamheid, kies voor de ROVO ZS serie. Deze bureaustoelen combineren een luxe en succesvolle uitstraling met gezond zitten.

ROVO SOLO kruk

ROVO SOLO & SURF

Dynamisch zitten en staan? De ROVO SOLO en de ROVO SURF zijn een compleet nieuwe ontwikkeling als het gaat om bewegen op kantoor. De basis van deze gezondheidsbevorderende technologie is onze bewezen Ergo Balance techniek, die zowel in de voet als onder de zitting gemonteerd is.

Twist_Front_Groen

ROVO TWIST

De ROVO TWIST is een stoel en tafel in één. Deze unieke zitoplossing heeft een stevig en dynamisch design dat perfect tot z’n recht komt in ieder kantoor. De ROVO TWIST in een ontvangstruimte verkort de wachttijd, maar nodigt ook uit voor een gesprek. De Twist brengt mensen samen en maakt communicatie op een dynamische manier mogelijk.

ROVO_XP_4405 vergaderstoel

ROVO vergaderstoelen

De vergaderstoelen van ROVO kenmerken zich door duurzaamheid en het hoge comfort. Om in ieders wensen te kunnen voorzien, zijn onze vergaderstoelen verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Denk bijvoorbeeld aan een vergaderstoel met onze Ergo Balance techniek. Welke variant past het beste bij jou op kantoor?

ROVO_XPXL_8030 zware mensen ergonomische bureaustoel

ROVO Specials

Bij ROVO Benelux bieden we zitoplossingen aan voor iedereen en daarmee bedoelen we ook écht iedereen. Of het nu gaat om een bureaustoel voor lange mensen of een zitoplossing voor zware mensen: vraag ons naar de mogelijkheden! We denken graag met je mee.

Ergonomisch &
verantwoord
Duurzaam

Duurzaam

Voor ons is de term duurzaam tweeledig. Het product moet duurzaam zijn qua productie en mogelijkheden bieden om te recyclen. Maar tegelijkertijd moet de stoel ook duurzaam zijn voor de gebruiker, want als deze uitvalt door slecht meubilair zal het product niet lang gebruikt worden.

Verantwoord

Verantwoord

Tijdens de ontwikkeling van onze stoelen wordt er in nauw samengewerkt met fysiotherapeuten en ergonomen om tot het juiste design te komen. Een goede zithouding voor de gebruiker staat hierbij centraal. Dit is voor ons het uitgangspunt om een verantwoorde zitoplossing te kunnen ontwikkelen.

Hygiënisch

Hygiënisch

Door optioneel de milieuvriendelijke behandelmethode van Reinasan te gebruiken, blijft jouw bureaustoel gegarandeerd 5 jaar hygiënisch schoon. Komen er toch eventuele zichtbare vlekken op de stof? Dan zijn deze na behandeling eenvoudig te verwijderen. Next Level Office vertelt je hier graag meer over!

ROVO Benelux 2024 ©