NEXT LEVEL OFFICE

Maximale ondersteuning voor gezond en dynamisch kantoorwerk

Wie zijn wij en wat doen we

NEXT LEVEL OFFICE is een handelsmerk van Rovo Benelux B.V.

Als Rovo Benelux B.V. zijn wij importeur van het gerenommeerde bureaustoelenmerk ROVO Chair.
ROVO Benelux richt zich met name op beter, gezonder en dynamischer werken. Wij zijn gepassioneerd in de ergonomie en de gezondheid van kantoormedewerkers.

Middels NEXT LEVEL OFFICE bieden wij ook andere diensten aan, namelijk:

  • Professionele werkplekadviezen en instructies
  • Het reinigen en protecten van stoelen met als doel vuil, virussen en bacteriën af te weren
  • Het verbeteren van de algehele hygiëne op de kantoorwerkvloer

     Alle diensten en oplossingen van ROVO Benelux en NEXT LEVEL OFFICE komen samen in één optioneel abonnement die het totale kantoor- en thuiswerken gezonder en dynamischer maakt. Binnen dit abonnement kunt u diensten combineren die voor uw kantoor wenselijk zijn, inclusief de mogelijkheid om het kantoormeubilair te leasen. 

Alleen goed kantoormeubilair aanschaffen is al lang niet meer voldoende. Uw collega’s moeten ook weten hoe ze hier mee om moeten gaan. Dit geldt voor de juiste instelling van de bureaustoel en het bureau, maar ook het gebruik van de monitor, het toetsenbord en de muis moet niet onderschat worden. 

Wij weten uit ervaring dat een eenmalige (zit)instructie vaak niet voldoende is. Het is daarom belangrijk uw collega’s er frequent op te wijzen gezond, verantwoord en dynamisch te werken. 

Wanneer u middels permanente monitoring uw collega’s ondersteunt, zal er minder ziekteverzuim zijn. Uw collega’s zijn hierdoor gemotiveerder en productiever. 

Laat u inspireren door ons NEXT LEVEL OFFICE team of onze aangesloten partners via het contactformulier onderaan deze pagina.

 

Werkplek advies

Veel nek-, rug- en schouderklachten op kantoor komen voort uit een slechte werkhouding. Dit kan te maken hebben met het instellen van de bureaustoel maar ook het instellen van het bureau, het toetsenbord, de monitor en de muis spelen een belangrijke rol. Natuurlijk zijn er algemene richtlijnen waar je rekening mee moet houden, maar niemand is natuurlijk hetzelfde. De combinatie van een algemene ergonomietraining en de individuele begeleiding van uw medewerkers geeft een maximaal positief resultaat op de gezondheid.

Hygiëne

Hygiëne is het verwijderen van ziekteverwekkers door schoon te maken. Dit is belangrijk omdat je er zo voor zorgt dat de ziekteverwekker niet verspreid kan worden. Hygiëne en ‘schoon’ is niet hetzelfde. Uw bureaustoel kan er bijvoorbeeld schoon uitzien en tegelijkertijd erg veel ziekteverwekkers bevatten. Door middel van ons geavanceerde reinigings- en beschermingsprogramma zijn en blijven uw stoelen gegarandeerd minimaal één jaar hygiënisch schoon. Komt er toch onverhoopt zichtbaar vuil op de stof? Dan is dit eenvoudig te verwijderen.

Ergo abonnement

In een gezonde, verantwoorde en dynamische kantooromgeving spelen veel verschillende factoren een rol. Veel van deze factoren hebben wij eenvoudig ondergebracht in een ergonomie abonnement of werkplek abonnement. Hierin betaalt u maandelijks een bedrag voor bijvoorbeeld de werkplekinstructie en monitoring hiervan, of het gebruik van meubilair (bijvoorbeeld het leasen van kantoormeubilair). Dit abonnement kan naar wens worden samengesteld, zodat u alleen betaalt voor hetgeen dat u daadwerkelijk nodig heeft.

Lease

Heeft u uw werkkapitaal nodig voor uw bedrijfsdoelen? Maar wilt u ook investeren in de gezondheid van uw kantoormedewerkers? Veel bedrijven weten dat ze moeten investeren in goed meubilair, maar hebben niet de behoefte of mogelijkheid hierin te investeren. Om deze reden bieden wij u de mogelijkheid om kantoormeubilair te leasen, eventueel in combinatie met ons Ergo Abonnement. U heeft dan alles in één keer geregeld en bent zo verzekerd van een gezonde en dynamische kantooromgeving. Vraag ons naar de mogelijkheden!

Vrijblijvend advies op maat?

Wij kunnen ons voorstellen dat u als professional vragen heeft over een goede en gezonde kantoorwerkplek. Ons team van specialisten helpt u hier graag mee verder. Laat u inspireren en ontdek de vele mogelijkheden ter verbetering van de kantoorwerkplek. 
Veel bedrijven en instelling zijn u voorgegaan en profiteren dagelijks van een gezonde werkomgeving en gemotiveerde collega’s. Vul onderstaand contactformulier in en wij komen zo snel mogelijk bij u terug met een passend antwoord.

Jan Tinbergenstraat 252
7559 ST Hengelo

W: www.rovobenelux.eu
E:  info@rovobenelux.eu
T: +31(0)85 4890 470

HULP NODIG?

Wij helpen u graag verder, u kunt ons bereiken op
085 - 489 04 70 of via info@rovobenelux.eu.
Wij horen graag van u.