ROVO CHAIR ontwikkelt en produceert de beste bureaustoelen.

ROVO Chair is een fabrikant van bureaustoelen voor de zakelijke markt. De stoelen van ROVO kenmerken zich door een modern en tijdloos design, ergonomisch zitcomfort en goede functionaliteit. De modellen van ROVO voldoen aan de huidige ARBO en NEN normeringen, zoals NEN/EN 1335. Zonder het keurmerk ‘GS’ (Geprüfte Sicherheit) gaan ze de fabriek niet uit. Vandaar dat wij op alle producten en onderdelen vijf jaar garantie geven.

“Wij ontwikkelen stoelen in samenwerking met artsen, fysiotherapeuten en ergonomen”

Zoekt u een aanbieder van kwalitatief hoogwaardige stoelen die voldoen aan alle moderne eisen of wilt u ROVO dealer worden?

Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Contact

ROVO is een bewezen product in de bureau en projectwereld, wereldwijd. Al ruim 40 jaar opereert ROVO vanuit Loßburg in Duitsland. Naast de Europese markt is ROVO ook actief in Amerika, Canada en Australië. De beste eigenschappen van ROVO Chair zijn de eigen ontwikkelingsafdeling, eigen productie en jarenlange ervaring in de praktijk. Hierdoor en door de intensieve samenwerking met specialisten weet ROVO Chair als geen ander waar een goede kantoorstoel aan moet voldoen.

HULP NODIG?

Wij helpen u graag verder, u kunt ons bereiken op
085 - 489 04 70 of via info@rovobenelux.eu.
Wij horen graag van u.