Prochair protect

bescherm uw stoelen tegen zichtbaar vuil en micro organismen zoals bacteriën en virussen

cleaner

REINIGEN; met bio-katalysatoren reinigen we op moleculair niveau, tot diep in de poriën van het materiaal. Dit zorgt voor een zichtbaar en meetbaar schoner schoonmaakresultaat. Onze gecertificeerde applicateurs geven 5 jaar garantie af voor de werkzaamheid.

Prochair cleaner

greener

PROTECTEN; we maken gebruik van de leer van de nanotechnologie in de natuur die in miljoenen jaren is opgebouwd. U kunt samen met Prochair Protect deze technologie inzetten als bron voor verduurzaming en en hygiënische werkomgeving.

Prochair protect

safer

Optimaliseer hygiëne en creëer zo een gezondere en veiligere omgeving. Een omgeving waarin materialen langer meegaan en microben (bacteriën en virussen), algen en schimmels bij de bron worden geweerd.

Wie zijn wij en wat doen we...

Wij zijn het team van Rovo Benelux B.V. en Prochair.
Als Rovo Benelux B.V. zijn wij importeur van het gerenommeerde bureaustoelenmerk ROVO. ROVO richt zich met name op beter, gezonder en dynamischer werken. Wij zijn gepassioneerd in de ergonomie en de gezondheid van kantoormedewerkers.
Middels ons handelsmerk Prochair leveren wij ook andere diensten die het gezonder werken verbeteren zoals het reinigen en behandelen van uw kantoorstoelen om de algehele hygiëne op uw werkplek te verbeteren.Tevens bied Prochair professionele werkplekinstructies. Alle diensten van ROVO en Prochair komen samen in een optioneel abonnement die het totale kantoor en thuiswerken gezonder en dynamischer maakt. Binnen dit abonnement kunt u uw naar hartenlust die diensten combineren die voor uw kantoor wenselijk zijn.

Alles voor een beter milieu op uw kantoor- en thuiswerkplek. Dit verbetert de duurzame inzetbaarheid van uw collega’s en uw meubilair.

Wij reinigen uw huidige bureaustoelen en kunnen ze daarna protecten (coaten is niet het juiste woord aangezien er geen laagje aangebracht wordt maar de stoel een behandeling krijgt op nano niveau.) Nieuwe stoelen kunnen af fabriek gehandeld worden met het zeer innovatieve middel. Alle merken bureaustoelen kunnen behandeld worden. Neem contact met ons op of vraag ernaar bij uw gespecialiseerde dealer.

Waarom moet ik mijn bureaustoelen reinigen en protecten?

Door het reinigen van uw stoelen ogen ze frisser en zijn ze frisser. De levensduur wordt verlengd. Micro-organismen als bacteriën en virussen worden verwijderd. De technologie van dieptereiniging werkt door op nano niveau.

Door de stoelen te beschermen middels een uniek organisch procedé krijgen micro-organismen en virussen alsmede zichtbaar vuil geen kans meer zich te hechten aan het oppervlak. De vervuiling wordt zelfs organisch afgebroken.

Na het reinigen van de stoelen en het behandelen met ons gepatenteerde middels zijn uw stoelen op een zeer milieuvriendelijke methode makkelijk zelf te onderhouden.

ROVO stoelen kunnen af-fabriek worden gehandeld. Ook andere merken stoelen kunnen, als ze nieuw worden geleverd, door uw dealer worden behandeld. Dit voorkomt cleaner achteraf. Vraag onze deelnemende dealer nar de mogelijkheden.

Wie zijn onze klanten

Kantoren

Laboratoria

Thuiswerkers

Ziekenhuizen

HULP NODIG?

Wij helpen u graag verder, u kunt ons bereiken op
085 - 489 04 70 of via info@rovobenelux.eu.
Wij horen graag van u.