Protectie tegen zichtbaar en onzichtbaar vuil

Onder de naam Next Level Office zijn wij distributeur en partner geworden van REINASAN.
Wij hebben de exclusieve rechten verworven voor het protecten en cleanen van kantoorstoelen met de producten van REINASAN.

“Vanaf nu heeft iedereen de mogelijkheid om bureau- en vergader/conferentiestoelen te beschermen tegen zichtbaar en onzichtbaar vuil!” *

 

* Het is hiermee ook mogelijk om andere merken stoelen te beschermen.

Bureaustoel reinigen

EASY TO CLEAN

Protecten is het behandelen van een nieuwe of professioneel gecleande stof met een innovatief middel (PSS) op nano niveau. Deze behandeling zorgt ervoor dat de stof “easy to clean” wordt. Het middel breekt zichtbaar en onzichtbaar vuil af middels een foto katalisator. Als de stof dan toch onverhoopt zichtbaar vuil wordt (koffie/thee/wijn etc.) dan is dit eenvoudig schoon te maken met het bijbehorende onderhoudsmiddel. Op de werkzaamheid van easy to clean krijg je een garantie van vijf jaar!

HYGIËNE

De aanbrengprocedure voor het hygiënisch protecten is het zelfde als bij easy to clean. Op de hygiëne behandeling geven wij een garantie van drie jaar! Het hygiëne middel heeft een zeer sterke anti virale werking.

Schimmels, gisten, bacteriën en virussen
Onze hygiëne protectie doodt volgens ISO20734:202, ISO20743:2013, JIS L 1902:2008, GB15979-202 de volgende schimmels, gisten, bacteriën en virussen:

Reinasan anti virus en bacterie

Bezoek voor meer informatie onze Next Level Office site.

HULP NODIG?

Wij helpen u graag verder, u kunt ons bereiken op
085 - 489 04 70 of via info@rovobenelux.eu.
Wij horen graag van u.