ROVO Gecertificeerde dealers

Met trots kunnen wij melden dat we de training voor vier groepen dealers hebben afgerond. De bijbehorende certificaten zijn we nu aan het uitreiken. Wij vinden deze prestatie een vermelding waard omdat de deelnemers bewijzen dat kennis en kunde in onze wereld niet stil staat en we letterlijk en figuurlijk in beweging moeten blijven om onze relaties optimaal te kunnen ondersteunen.

De deelnemers worden onder meer getraind in productkennis, werkplekinstructies en ergonomie. Dynamisch en bewegend werken staat hierbij centraal. Deze deelnemers brengen een bovengemiddeld kennisniveau met zich mee.

Jaap van Ginderen van Go-Office is na het succesvol volgen van onze ROVO training gecertificeerd ROVO dealer geworden.
Gefeliciteerd Jaap! Jouw enthousiasme en input tijdens de training waren super! De relaties waar jij mee om tafel zit mogen blij zijn dat ze jou hebben getroffen.

André van de Lagemaat van Furniworks is na het succesvol volgen van onze ROVO training gecertificeerd ROVO dealer geworden.
Gefeliciteerd André! Jouw ervaring, creativiteit en kennis en kunde maken jouw tot een aanspreekpartner waar iedereen zijn handen mee mag dichtknijpen.

Gert-Jan van Wingerden van van Kralingen office is na het succesvol volgen van onze ROVO training gecertificeerd ROVO dealer geworden.
Gefeliciteerd Gert-Jan! Jij draagt ergonomie op de werkplek een warm hart toe en dat kun je ook merken aan de vele tevreden relaties die jullie hebben.

David Geenen van Hedera is na het succesvol volgen van onze ROVO training gecertificeerd ROVO dealer geworden.
Gefeliciteerd David! Als één van de jongste deelnemers aan ons trainingsprogramma doe jij door jou inzet en leergierigheid zeker niet onder voor je oudere collega’s. De positieve resultaten die je nu al laat zien zijn super voor een nieuwe generatie adviseurs.

Boris Grossfeld van Kantoor in Beweging is na het succesvol volgen van onze ROVO training gecertificeerd ROVO dealer geworden.
Gefeliciteerd Boris! Jullie zijn een specialist op het gebied van dynamisch (beeldscherm) werken en dit stralen jullie dan ook in alles uit. Na de trainingen in Hengelo en Leerdam hebben we dit nog een vervolg gegeven in een 2-tal sessies bij jullie bedrijf. Ook hebben we samen een praktijkdag meegemaakt. De kantoorwereld lijkt soms, door de ogen van een leek, stoffig maar niets is minder waar. Dat bewijzen jullie duidelijk met jullie aanpak.

Hans Strating Dilling van Strating Dilling kantoorinrichting is na het succesvol volgen van onze ROVO training gecertificeerd ROVO dealer geworden.
Gefeliciteerd Hans! Hans is als ‘oude rot in het vak’ altijd bereidt verder te leren omdat hij als geen ander weet dat de ontwikkelingen op de kantoor werkvloer niet stil staan. Dit in combinatie met zijn creativiteit en materialenkennis, maakt hem tot een zeer complete kantoorinrichter met oog voor ergonomie.

Arno van Galen Last van KMP kantoormeubilair na het succesvol volgen van onze ROVO training gecertificeerd ROVO dealer geworden.
Gefeliciteerd Arno! Contact met de klant is jou verre van vreemd door de lange ervaring die je hebt in de buitendienst. Met name de persoonlijke benadering naar jouw relaties en het meedenken met de klant over onder ander ergonomische vraagstukken maken jou tot een zeer prettige gesprekspartner met kennis van zaken.

Wim Twickler van Bremer kantoorcentrum is na het succesvol volgen van onze ROVO training gecertificeerd ROVO dealer geworden.
Gefeliciteerd Wim! Als buitendienst adviseur bij de verschillende vestigingen van Bremer doe jij als mens en als adviseur zeer goede zaken. De samenwerking met jullie omschrijven wij als zeer prettig. Mede doordat jullie ook heel ver gaan in jullie service naar de klant. Jij hebt bewezen dat, ook wanneer je door de spreekwoordelijke wol geverfd bent, je altijd bij kunt leren. Een vakman puur zang!

Edwin van Lint en Raymond Onderwater van All Office van Lint zijn na het succesvol volgen van onze ROVO training gecertificeerd ROVO dealer geworden.
Gefeliciteerd Edwin en Raymond! Een superteam dat alles aan kan. Of het nu gaat om het oplossen van een ergonomisch (zit)probleem of het het inrichten van een compleet kantoor, jullie beheersen het allemaal. All Office van Lint is zeer veelzijdig en gericht op goede service.

Nelis van der Hoek van Albeka is na het succesvol volgen van onze ROVO training gecertificeerd ROVO dealer geworden.
Gefeliciteerd Nelis! Albeka heeft een jong en enthousiast team dat met hun moderne manier van kijken naar de kantoor-werkvloer een toegevoegde waarde is in ons vak! In jullie verschillende showrooms is er een zeer ruime keuze in kantoormeubilair, zowel gebruikt als nieuw. Gelukkig ontbreken hier de ergonomische toepassingen voor verantwoord werken niet.

Ruben Feringa van Kantoorprojecten.nl is na het succesvol volgen van onze ROVO training gecertificeerd ROVO dealer geworden.
Gefeliciteerd Ruben! Jouw ambitie te blijven innoveren maakt je een echte vakman. Je was dan ook een van de eersten die zich heeft aangemeld voor onze ROVO training, omdat jij altijd up-to-date wil blijven. Dit maakt jullie tot een zeer modern bedrijf dat snapt waar het in de kantoren wereld om draait.

Ferrie Niestadt van Kantoor in Beweging is na het succesvol volgen van onze ROVO training gecertificeerd ROVO dealer geworden.
Gefeliciteerd Ferrie! Jij bewijst dat je nooit te oud bent om te leren. We mochten je leeftijd noemen… 67 jaar. En je gaat er nog altijd vol voor, respect Ferrie. Dat de ontwikkelingen in ons vak niet stil staan, bewijs jij door enthousiast met alle trainingen mee te doen en dit snel op te pakken. Terecht ben je nu een deelnemer in het gecertificeerd dealerschap.

Sandra Schulze van Office & More is na het succesvol volgen van onze ROVO training gecertificeerd ROVO dealer geworden.
Gefeliciteerd Sandra! Ergonomie en met name Ergo Balance is helemaal jouw ding. Je hebt je deze kennis en kunde volledig eigen gemaakt. Je mag jezelf dan ook een ware zitspecialist noemen. Wanneer je dit dan ook nog eens combineert met design, lever je wel hele mooie en gezonde werkplekken af.

Adriaan van Dalen van Kantoor Fitness is na het succesvol volgen van onze ROVO training gecertificeerd ROVO dealer geworden.
Gefeliciteerd Adriaan! Jij staat als geen ander open voor nieuwe ontwikkelingen en blijft graag bij de tijd. Jouw directe contact met de eindklant is je op het lijf geschreven met een schat aan ervaring in je rugzak.

Jurgen de Redelijkheid van Hedera is na het succesvol volgen van onze ROVO training gecertificeerd ROVO dealer geworden.
Gefeliciteerd Jurgen! Al jaren zet jij en jouw team zich maximaal in voor ROVO. Het teamwork tussen onze bedrijven is maximaal wat tot vele mooie successen leidt. Je bent een professionele inrichter die goed ergonomisch onderlegd is. Deze combinatie maakt het plaatje compleet.

Petra Kok van Datas Kantoor Kompleet is na het succesvol volgen van onze ROVO training gecertificeerd ROVO dealer geworden.
Gefeliciteerd Petra! Of het nu een complete inrichting is, een machine of kantoorartikelen, jij beheerst de materie vakkundig. Je hart ligt bij de inrichting en de stoelen, iets wat wij natuurlijk fijn vinden. Ondanks je jaren lange ervaring ging je een training bij ons niet uit de weg. Dit maakt jou tot een professional die alleen maar beter en completer wordt.

Maurice Kartner van Kantoorprojecten.nl is na het succesvol volgen van onze ROVO training gecertificeerd ROVO dealer geworden.
Gefeliciteerd Maurice! Je kwam een aantal maanden nieuw binnen in ons vak. Ruben heeft je middels een aantal aangeboden trainingen en de opleiding ‘Basis inrichting’ de kans gegeven kennis op te doen om zo het vak goed uit te kunnen oefenen. Je leert erg snel en jouw enthousiasme maakt dat we er van zijn overtuigt dat je een verrijking voor ons vak wordt.

Regine Bakker van Noordhuis is na het succesvol volgen van onze ROVO training gecertificeerd ROVO dealer geworden.
Gefeliciteerd Regine! Nieuw in de materie maar zeker niet in het klantencontact. Mede door de training heb je alle kennis in huis om een volwaardig gesprekspartner in ons vak te zijn. Succes!

Dirk Jan Hijdra en Cees Horsman van Hijdra.com zijn na het succesvol volgen van onze ROVO training gecertificeerd ROVO dealer geworden.
Gefeliciteerd Dirk Jan en Cees! Jullie brachten al veel ervaring mee maar hebben deze middels de drie intensieve dagen weer verder uitgebouwd. Jullie zijn altijd op zoek naar innovatie in ons vakgebied. Ga zo door, dat zal jullie onderscheiden ten opzichte van jullie concullega’s. Wij maken hier graag deel van uit.

HULP NODIG?

Wij helpen u graag verder, u kunt ons bereiken op
085 - 489 04 70 of via info@rovobenelux.eu.
Wij horen graag van u.