100 en 1 taken. Laat ons u helpen!

U heeft de opdracht om u te verdiepen in nieuw kantoormeubilair of u zoekt een oplossing voor een collega met een fysiek (zit) probleem. Waar start u deze zoektocht? Bij ROVO natuurlijk! Wij zijn gespecialiseerd in bureaustoelen. U heeft behoefte aan kennis en kunde die u wellicht nog niet heeft, maar bij ons wel kunt krijgen. Wij zijn professionele vakmensen die u graag adviseren en begeleiden bij de aanschaf van nieuwe stoelen. Het volstaat niet wanneer u een “dozenschuiver” stoelen laat leveren en achterwege laat de medewerkers te instrueren hoe de stoel het beste ingesteld kan worden. U heeft dan ogenschijnlijk een voordelige keuze gemaakt, maar deze kan duur uitvallen.

U heeft als doel het werk voor uw collega’s makkelijk en aangenamer te maken. Dit kan alleen bij de aanschaf verantwoord meubilair. Door het inzetten van ergonomisch verantwoord meubilair in combinatie met de juiste begeleiding omtrent het gebruik bereikt u wat u voor ogen had. Een tevreden en gezond zittende collega’s die energiek is in het uitvoeren van zijn of haar taak.

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden u te helpen?

Neem contact met ons op en wij gaan graag vrijblijvend het gesprek met u aan.

Contact

De vraag vanuit uw sector is doorgaans: ik zoek een goede bureaustoel. Ons antwoord is dan: definieer een “goede” bureaustoel. Dit kan voor iedereen anders zijn. Wat zijn de wensen/eisen en het budget?

Doordat wij veel verschillende stoelen leveren is er altijd een stoel die bij uw wensen en eisen past. Wij gaan de uitdaging graag aan. Met name de stoelen uit onze ROVO XP serie zijn zeer divers in te zetten. Zowel qua prijs als uitstraling schieten we hiermee vaak raak! Om u te ontzorgen kunnen wij in samenwerking met onze dealers een zeer nuttige zit instructie verzorgen. Dit zorgt ervoor dat de door uw organisatie aangeschafte bureaustoelen ook daadwerkelijk goed en gezond gebruikt worden. Tevens wordt hierbij het advies met betrekking tot de bureauhoogte, monitor hoogte en het gebruik van toetsenbord en muis niet over geslagen. Zo haalt u het optimale resultaat uit uw nieuwe bureaustoelen.

HULP NODIG?

Wij helpen u graag verder, u kunt ons bereiken op
085 - 489 04 70 of via info@rovobenelux.eu.
Wij horen graag van u.