#Thuiswerkplek

Particulieren en thuiswerkers

Wil je thuis ook een goede bureaustoel?

Niet alleen op kantoor speelt ergonomie een rol, want sinds het werken vanuit huis een steeds grotere rol is gaan spelen is ergonomie ook thuis een must. Met ROVO bureaustoelen kun je thuis verantwoord zitten.

Particulieren kunnen wij een werkplekinstructie geven waarbij we het concept van dynamisch werken introduceren. Bij de realisatie hiervan komt veel kijken, maar gelukkig kan ROVO je hierbij ontlasten. Een werkplek instructie in samenwerking met een van onze dealers garandeert een optimaal gebruik van de bureaustoel. Daarnaast wordt hierbij advies gegeven over de hoogte van het bureau, plaatsing van de monitor en het gebruik van muis en toetsenbord.

ROVO Benelux helpt je graag met al je ergonomische vraagstukken. Let op: wij kunnen onze bureaustoelen niet rechtstreeks leveren bij particulieren, aangezien wij samenwerken met een exclusief dealernetwerk. Heb je interesse in onze zitoplossingen? Neem dan contact met ons op en we laten je graag kennismaken met jouw dichtstbijzijnde ROVO dealer!

#Comfortabel zitten

Creëer ook thuis een goede werkplek

Mensen die vanuit huis werken zitten vaak op een keukenstoel aan het bureau of op een stoel die niet altijd even goed is voor je lichaamshouding. In het begin gaat dit prima, maar na verloop van tijd ga je merken dat je lichaam begint te protesteren. Dit komt omdat een eetkamerstoel niet gemaakt is om urenlang op te zitten werken. Bovendien kun je zo’n stoel niet naar wens instellen, waardoor je niet goed kunt bewegen en zitten.

Waarom investeer je niet in jezelf en schaf je een goede bureaustoel aan? De stoelen van ROVO gaan vele jarenlang mee en leveren je veel plezierige uren tijdens je werk of hobby.

Wij snappen dat stoelen voor thuisgebruik best prijzig kunnen zijn. Daarom heeft ROVO speciale actiestoelen. Deze kopen wij in grote aantallen in, zodat we deze voordeliger kunnen leveren. Vraag naar de mogelijkheden bij je dichtstbijzijnde ROVO dealer.

Huiselijk
comfort
#Veelzijdigheid

Passend bij jouw interieur

Naast de praktische eigenschappen van de bureaustoel, wil je ongetwijfeld ook dat deze er visueel aantrekkelijk uitziet. Gelukkig bieden de stoelen van ROVO voor ieder wat wils op dat gebied. Er is altijd wel een kleur of materiaal die goed aansluit bij jouw smaak en interieurstijl.

Veel werkgevers hebben tegenwoordig een regeling waarin ze voorzien in een verantwoorde thuiswerkplek. Logisch natuurlijk, want wanneer je uitvalt met fysieke klachten hebben ze een groter probleem. Vraag jouw werkgever naar de mogelijkheden en vervolgens denken wij graag met je mee over de zitoplossing die het beste bij jou past.

Werken
in stijl
ROVO Benelux 2023 ©