De ROVO ECO. Een klassiek design in een modern jasje. Ergonomisch en betaalbaar.

ECO

De ROVO ECO met een tijdloze uitstraling en maximale ergonomische eigenschappen.

U zoekt niet de nieuwste design trends, maar wel bewezen robuuste begeleiders van uw werkdag? Klassieke schoonheid voor universele toepassingen? Dan zit u bij de ROVO ECO goed!

Ruime kussens, synchroon mechaniek, individuele instelmogelijkheden, tijdloos design. Al met al heeft deze stoelenserie veel te bieden.

Ook deze serie bureaustoelen is leverbaar met het Ergo Balance mechaniek. Daarmee creƫert u nog meer bewegingsvrijheid tijdens het zitten. Deze techniek zorgt naast de traditionele synchroon beweging dat ook zijwaarts bewegen mogelijk is. Zo optimaliseert u zelf de belastbaarheid van uw wervelkolom tijdens het zitten.

De stoel is standaard voorzien van een in hoogte verstelbare rug met optioneel een oppompbare lende/lumbaal steun.

De Rovo ECO is al jaren het antwoord op de vraag of ergonomie ook betaalbaar kan zijn. De stoel is opgebouwd met eerste klas kunststoffen metalen en stoffen. Aan de kwaliteit zal het niet liggen. De bureaustoel is nagenoeg onderhoudsvrij al zal af en toe een poetslapje en een stofzuiger u goede diensten bewijzen. Wanneer u een uniforme uitstraling wenst op uw kantoor kijk dan ook even bij de conferentie/vergader stoelen uit de ECO serie.