#ECO

ROVO ECO

Klassiek, maar ook modern

Hecht je minder waarde aan de nieuwste trends op het gebied van design, maar vind je het wel belangrijk dat de stoel comfort biedt en veelzijdig is in te stellen? Dat biedt de ECO serie een ideale uitkomst! Optioneel is deze serie bureaustoelen leverbaar met het Ergo Balance mechaniek.

#Model ECO 1050

ECO 1050 met middel hoge rug

De ROVO ECO is al jaren het antwoord op de vraag of ergonomie ook betaalbaar kan zijn. Deze bureaustoel is opgebouwd met materialen van hoogwaardige kwaliteit en biedt verschillende extra opties.

De ECO serie is door de jaren heen uitgerust met de modernste ergonomische eigenschappen. De optioneel verkrijgbare lendensteun en multifunctionele armleggers maken de ECO 1050 helemaal af. Ben je benieuwd naar alle opties? Voor een totaal overzicht van alle mogelijkheden verwijzen we je graag door naar onze brochure.

DIN/EN 12529 EN 1335, ergonomisch goedgekeurd, quality office.

Betaalbaar
ergonomisch
#Model ECO 1060

ECO 1060 met hoge rugleuning

Onze ROVO ECO 1060 bureaustoel heeft dezelfde ergonomische eigenschappen als de ECO 1050, maar het verschil zit hem in de hoge rugleuning.

Wat daarnaast opvallend is bij deze stoel, is de ronde zitting. Deze biedt met name voor gebruikers met kortere benen extra comfort. Voor een totaal overzicht van alle mogelijkheden verwijzen we je graag door naar onze brochure.

DIN/EN 12529 EN 1335, ergonomisch goedgekeurd, quality office.

Op & top
comfort

Highlights

ROVO ECO 1050-1060

Het verschil tussen deze twee stoelen is de hoogte van de rugleuning, waarvan de 1050 de laagste is. De ROVO ECO is een populaire klassieker, en dat is niet zonder goede reden. Het is een eenvoudige stoel die doet wat het moet doen; de gebruiker maximaal ondersteunen, acht uur per dag en vijf dagen in de week.

Rugleuning

De ROVO ECO is voorzien van een in hoogte verstelbare rugleuning. Optioneel kan de rugleuning worden voorzien van de unieke airplus lendensteun. Deze is oppompbaar en zo voor iedereen naar eigen behoefte in te stellen.

Stoffen

Het model ECO gaat al jaren mee, maar qua stoffering is deze natuurlijk altijd bij de tijd gebleven. Vele combinaties zijn mogelijk, maar de ROVO ECO is uiteraard ook verkrijgbaar in klassiek zwart.

ROVO ECO aanpassen

Door de eenvoud van het ontwerp is de ECO goed aan te passen voor bijvoorbeeld mensen die wat kleiner zijn. Een korte ronde zitting of een lage gasveer? Geen probleem met de ROVO ECO. Heb je een bureaustoel nodig met bijzondere wensen? Vraag ons naar de mogelijkheden en we denken graag met je mee.

Benieuwd welke stoel bij jou past?

Vraag het onze adviseurs.

Een bureaustoel voor jou alleen of een bureaustoel voor jullie hele team? Het is allemaal mogelijk! Natuurlijk wil je goed geïnformeerd worden en de stoel eerst uitproberen. Vraag vrijblijvend een proefplaatsing bij ons aan of neem contact met ons op voor persoonlijk advies en jouw dichtstbijzijnde ROVO dealer. We helpen je graag verder!
ROVO Benelux 2024 ©