#Proefplaatsing

Proefplaatsing van ergonomische bureaustoelen

Ben je op zoek naar de perfecte ergonomische bureaustoel voor je bedrijf of organisatie? Overweeg dan een proefplaatsing bij ROVO Benelux. We begrijpen dat de keuze van de juiste bureaustoel van essentieel belang is voor het comfort en de productiviteit van je medewerkers. Met onze proefplaatsing kun je één of twee weken lang vrijblijvend een ergonomische bureaustoel uitproberen in je eigen werkomgeving voordat je een definitieve beslissing neemt.

Proefplaatsing_Ergonomische_Bureaustoelen_ROVO
#Testen

Waarom zou je kiezen voor een proefplaatsing bij ROVO?

  • Geen risico: Test de bureaustoel zonder verplichtingen
  • Vrijblijvend & Kosteloos: Ervaar het comfort zonder extra kosten
  • Professionele uitleg en persoonlijke instructies: Onze experts zijn beschikbaar om je te begeleiden.
  • Proef in je eigen werkomgeving: Ontdek hoe de bureaustoel presteert in jouw dagelijkse setting
Ergonomische Bureaustoel_ROVO Benelux
Zonder risico
uitproberen
Proefplaatsing_Bureaustoel testen_ROVO Benelux
#Testen

Ergonomische bureaustoel testen

Wat maakt een bureaustoel goed? Het antwoord kan verschillen per persoon en per behoefte. Of je nu op zoek bent naar een standaard bureaustoel of een ergonomische bureaustoel die voldoet aan de laatste normen, het is belangrijk om verschillende modellen uit te proberen. Onze dealers hebben verschillende bureaustoelen in de showroom staan, zodat je een eerste indruk kunt krijgen van de mogelijkheden. 

Wanneer je een bureaustoel hebt gevonden die aan je wensen voldoet, raden we aan om een proefplaatsing aan te vragen. Hiermee kun je de stoel één of twee weken lang grondig testen voordat je een definitieve beslissing neemt.

1 week testen
jaren plezier
#Vrijblijvend

Vrijblijvend uitproberen

Onze proefplaatsing is volledig vrijblijvend. Bij ROVO Benelux kun je kosteloos een ergonomische bureaustoel uitproberen via onze dealers. Een goed ergonomische bureaustoel moet minstens een verstelbare zithoogte, verstelbare armleuningen en een verstelbare lendensteun hebben. Maar zonder de juiste instructies over het juiste gebruik kun je zelfs met de beste ergonomische bureaustoel klachten ervaren.

Tijdens de proefplaatsing stellen wij niet alleen de bureaustoel ter beschikking, maar zorgen wij er ook voor dat deze correct wordt ingesteld. Onze experts voorzien je van advies over je werkplek. Als de bureaustoel na de proefperiode goed bevalt, kun je direct een persoonlijke offerte opvragen of de bureaustoel bestellen bij een ROVO-dealer bij jou in de buurt.

Vrijblijvend uitproberen_Ergonomische_Bureaustoelen_ROVO XL_5910
#Proefplaatsing

Dit kun je verwachten bij een proefplaatsing!

Via ons en/of onze dealers (ergonomiepartners) kun je gratis en vrijblijvend een proefplaatsing aanvragen, om te achterhalen of de stoel die je op het oog hebt ook daadwerkelijk de beste keuze voor je is.

De proefplaatsing verloopt als volgt:

  1. Laat je gegevens achter via het contactformulier, zodat wij een afspraak met je kunnen inplannen.
  2. Wij (of onze ergonomiepartners) komen met de gewenste stoel(en) bij je langs en geven je een complete zitinstructie. Dit duurt gemiddeld een uur.
  3. De proefperiode duurt (in overleg) één tot twee weken. Tijdens deze periode houden we contact over hoe de stoel bevalt.
  4. Na de afgesproken proefperiode komen wij weer bij je langs voor een evaluatie.
  5. De ergonomiepartner kan op verzoek een offerte opstellen, waarna je een beslissing kunt nemen.

Let op: het uitproberen van een bureaustoel is alleen voorbehouden aan zakelijke gebruikers.

Proefplaatsing_Ergonomische_Bureaustoelen_ROVO
Bureaustoel
uitproberen

Benieuwd welke stoel bij jou past?

Vraag het onze adviseurs.

Een bureaustoel voor jou alleen of een bureaustoel voor jullie hele team? Het is allemaal mogelijk! Natuurlijk wil je goed geïnformeerd worden en de stoel eerst uitproberen. Vraag vrijblijvend een proefplaatsing bij ons aan of neem contact met ons op voor persoonlijk advies en jouw dichtstbijzijnde ROVO dealer. We helpen je graag verder!

Veelvoorkomende klachten

Voorkomen is beter dan genezen!

Proefplaatsing_Ergonomische bureaustoel voor rugklachten

(lage) rugklachten

Het is een vaak gehoorde klacht bij kantoormedewerkers: (lage) rugpijn. Door een verkeerde, statische houding krijgt je bewegingsapparaat het steeds lastiger. Je tussenwervelschijven, doorbloeding en spieren geven signalen af dat het niet goed gaat. Door het aannemen van een juiste zithouding, zijn veel van deze problemen te voorkomen en/of op te lossen. Een ROVO Ergo Balance bureaustoel helpt je hierbij! Hoe? Dat leggen wij je graag uit tijdens een zitinstructie (voorafgaand aan de proefplaatsing).

Ergonomische bureaustoel voor nekklachten

Nekklachten

Het hoofd van een volwassene weegt gemiddeld 5 kilo. Bij een kanteling van 15 graden of meer kan de druk oplopen naar maar liefst 30 kilo. Deze druk (en dan ook nog statisch) levert veel nekklachten op. Dynamisch werken met een juiste houding kan deze klachten voorkomen en/of oplossen. Alleen een goede ergonomische bureaustoel is vaak niet voldoende. Waarom niet? Dat leggen wij je graag uit tijdens een zitinstructie (voorafgaand aan de proefplaatsing).

Voorkom ziekte verzuim met de Ergonomische bureaustoel voor schouderklachten

Schouderklachten

Naast de rug en nek hebben ook veel mensen regelmatig te maken met schouderpijn door een grote, statische en verkeerde belasting bij kantoorwerk. Je lichaam dient in balans te zijn en een ontspannen en dynamische werkomgeving helpt hierbij. De ROVO Ergo Balance bureaustoel ondersteunt het lichaam en corrigeert een verkeerde houding. Wanneer de stoel perfect voor jou is ingesteld, maar je bureau, monitor, toetsenbord en muis niet, zul je nog steeds klachten kunnen ervaren. Hoe we dit kunnen oplossen? Dat leggen wij graag uit tijdens een zitinstructie (voorafgaand aan de proefplaatsing).

ROVO Benelux 2024 ©