Met de Rovo R16 haal je een frisse ergonomische bureaustoel in huis.

R16

De ROVO R16, opvallend, dynamisch en veelzijdig. Een stoel met de X-factor.

Met deze stoel hebben we bij ROVO een bureaustoelen programma op de markt gebracht die volledig aan de huidige vraag voldoet. Technisch vooruitstrevend door gepatenteerde technieken laten we de concurrentie ruim achter ons. TevensĀ  introduceren we met de R16 een prijstechnisch interessante zitoplossing.

Natuurlijk speelt het frisse design met fraaie details en gemakkelijk gebruik gecombineerd met comfort een grote rol in het succes van deze serie.

De Rovo R16 is uitgerust met een comfort-synchroon mechaniek al dan niet met een zitneig instelling. Tevens introduceren we met deze ergonomische bureaustoel een nog betereĀ  prijs/prestatieverhouding. Een fraai aluminium gepolijst voetkruis in combinatie met een netweave rug of een netweave rug voorzien van rugbekleding.

Natuurlijk hebben we in deze stoelen serie ook ons gepatenteerde Ergo Balance mechaniek beschikbaar. Impulsief dynamisch zitten in zijn beste vorm!

  • Met de Rovo R16 waait er een frisse wind door uw kantoor. Makkelijk inzetbaar en vooral dynamisch.
  • De stoel is opgebouwd met eerste klas kunststoffen metalen en stoffen. Aan de kwaliteit zal het niet liggen.
  • De bureaustoel is nagenoeg onderhoudsvrij al zal af en toe een poetslapje en een stofzuiger u goede diensten bewijzen.
  • Rovo Chair fabriceert haar stoelen volledig zelf in Duitsland. Ieder stoel word speciaal voor u gebouwd.
  • Wanneer u een uniforme uitstraling wenst op uw kantoor kijk dan ook even bij de conferentie/vergader stoelen uit de R16 serie.