#R16

ROVO R16

Een frisse ergonomische bureaustoel

Met deze stoel hebben we bij ROVO een serie op de markt gebracht die volledig aansluit op de huidige vraag naar zitoplossingen. De R16 serie is licht, slank en ergonomisch. Daarnaast is de stoel technisch vooruitstrevend dankzij ons gepatenteerd Ergo Balance mechaniek, maar de R16 is ook verkrijgbaar met een comfortabel synchroonmechanisme. Liever een gestoffeerde rugleuning in plaats van een mesh netweave rug? Natuurlijk kan dat bij ROVO! We vertellen je graag meer over de vele mogelijkheden.

#model R16 3030

ROVO R16 3030 met verstelbare hoge rug

De R16 3030 heeft een in hoogte verstelbare rugleuning met optioneel verkrijgbare lendensteun die in diepte verstelbaar is. De lichte netweave mesh rugleuning creëert een slank uiterlijk, zonder in te hoeven leveren op de hoge ondersteuning. Geef je toch liever de voorkeur aan een gestoffeerde rugleuning? Ook dat is mogelijk, net als nog vele andere opties. Voor een totaal overzicht van alle mogelijkheden verwijzen we je graag door naar onze brochure

DIN/EN 12529 EN 1335, ergonomisch goedgekeurd, quality office.

Opvallend,
dynamisch
#model R16 3040

ROVO R16 3040 met hoofdsteun

Onze ROVO R16 3040 bureaustoel heeft dezelfde ergonomische eigenschappen als de R16 3030, maar het verschil zit hem in de verstelbare hoofdsteun. Deze toevoeging biedt nog meer comfort tijdens het zitten. Voor een totaal overzicht van alle mogelijkheden verwijzen we je graag door naar onze brochure.

DIN/EN 12529 EN 1335, ergonomisch goedgekeurd, quality office.

Een stoel met
de X-factor

Highlights

R16_3030

Netweave of gestoffeerd

De ROVO R16 is standaard uitgevoerd met een luchtige netweave (mesh) stoffering. De R16 kan ook uitgevoerd worden met een gestoffeerde rug. Dit geeft de stoel weer een heel andere belevenis.

Verstelbare rug

De rug van de ROVO R16 kan in hoogte worden versteld. Kies je voor deze bureaustoel in combinatie met de optionele lendensteun? Dan kun je ook de rug nog meer steun bieden indien gewenst.

Armleggers

Voor de ROVO R16 zijn optioneel verschillende armleggers verkrijgbaar. Van een eenvoudige variant tot multifunctionele armleggers; ze zijn aan te passen naar ieders wens.

R16_3030_02

Stoffen

De ROVO R16 is uit te voeren in veel verschillende stoffen. Van klassiek zwart tot vele stijlvolle variaties en vrolijke kleuren; de mogelijkheden zijn eindeloos. Daarnaast is de stof te combineren met een (vegan)lederen zijkant voor een unieke uitstraling.

Benieuwd welke stoel bij jou past?

Vraag het onze adviseurs.

Een bureaustoel voor jou alleen of een bureaustoel voor jullie hele team? Het is allemaal mogelijk! Natuurlijk wil je goed geïnformeerd worden en de stoel eerst uitproberen. Vraag vrijblijvend een proefplaatsing bij ons aan of neem contact met ons op voor persoonlijk advies en jouw dichtstbijzijnde ROVO dealer. We helpen je graag verder!
Ergonomisch &
verantwoord
Duurzaam

Duurzaam

Voor ons is de term duurzaam tweeledig. Het product moet duurzaam zijn qua productie en mogelijkheden bieden om te recyclen. Maar tegelijkertijd moet de stoel ook duurzaam zijn voor de gebruiker, want als deze uitvalt door slecht meubilair zal het product niet lang gebruikt worden.

Verantwoord

Verantwoord

Tijdens de ontwikkeling van onze stoelen wordt er in nauw samengewerkt met fysiotherapeuten en ergonomen om tot het juiste design te komen. Een goede zithouding voor de gebruiker staat hierbij centraal. Dit is voor ons het uitgangspunt om een verantwoorde zitoplossing te kunnen ontwikkelen.

Hygiënisch

Hygiënisch

Door optioneel de milieuvriendelijke behandelmethode van Reinasan te gebruiken, blijft jouw bureaustoel gegarandeerd 5 jaar hygiënisch schoon. Komen er toch eventuele zichtbare vlekken op de stof? Dan zijn deze na behandeling eenvoudig te verwijderen. Next Level Office vertelt je hier graag meer over!

ROVO Benelux 2024 ©