De ROVO XZ topkwaliteit op directie niveau. Waarom genoegen nemen met minder?

XZ

De ROVO XZ serie combineert een luxe succesvolle uitstraling met gezond zitten.

De ROVO XZ is een zeer exclusieve stoel met exceptionele eigenschappen. Naar keuze met geperforeerd nappa leder afgewerkt met lichtbruine, zilveren of zwart afgezette naden. Het elegante leder kan zo persoonlijk en sportief afgewerkt worden. Bij deze serie combineert u uitstraling met een hoge mate van zitcomfort. De zitting met binnen vering en een oppompbare lumbale steun maken van leiding geven een genot. De Rovo XZ serie straalt het succes van uw bedrijf uit.

Exclusief en vol passie voor bureaustoelen voor u gebouwd. Eerste klas materialen en topspecialisten bouwen voor u iets bijzonders waar u jaren mee voorruit kunt. De bureaustoel is nagenoeg onderhoudsvrij al zal af en toe een poets lapje en een lederolie u goede diensten bewijzen.

Rovo Chair fabriceert haar stoelen volledig zelf in Duitsland. Ieder stoel word speciaal voor u gebouwd. Er zijn een aantal XZ specialisten die zich speciaal om uw stoel bekommeren. Kijk ook eens bij de bijbehorende directie bijzet stoelen. Deze zijn ontworpen om uw bezoek of vergadering een zo goed mogelijk comfort te bieden.