#XZ

ROVO XZ

Niets minder dan de beste kwaliteit

De ROVO XZ is een zeer exclusieve stoel met exceptionele eigenschappen. Naar keuze met geperforeerd nappa leer afgewerkt met afgezette naden in het lichtbruin, zilver of zwart. Bij deze serie combineer je uitstraling met een hoge mate van comfort. De zitting met binnenvering en een oppompbare lumbale steun dragen bij aan maximaal zitcomfort. De ROVO XZ serie straalt het succes van jouw bedrijf uit.

#XZ 7030

ROVO XZ 7030 van eersteklas materialen

De ROVO XZ is exclusief in alle opzichten. Onze topspecialisten hebben met de ROVO XZ een bijzondere bureaustoel ontwikkelt, waar je jaren mee voorruit kunt. Iedere XZ stoel wordt door specialisten in de fabriek met de hand gemaakt. Zo waarborgen wij deze bijzondere stoel die succes uit mag stralen.

Deze stoel wordt standaard uitgevoerd met eerste klas materialen en voorzien van zeer comfortabele eigenschappen. Wel eens op een bureaustoel gezeten met een zitting van traagschuim en met pocketvering? Ervaar het met de ROVO XZ!

EN 1335, FACTS Duitsland: zeer goed!

Bijzonder
exclusief

Highlights

ROVO XZ 7210

Deze unieke vergaderstoel is gemaakt van dezelfde exclusieve materialen en sluit daardoor naadloos aan op de andere stoelen uit de XZ serie. Dit zorgt voor een universele uitstraling bij jou op de werkvloer.

XZ_7030_Directiestoel

ROVO XZ 7030

Top level! De ROVO XZ is gebouwd van eerste klas materialen wat de stoel zeer exclusief maakt. De opbouw van het framewerk, de polstering (pocketvering zitting) en de beste ledersoorten zijn beschikbaar. Denk bijvoorbeeld aan een variant met geperforeerd leer en een contrasterende stiknaad of een van de vele andere combinaties.

Armleggers

De XZ bureaustoelen zijn voorzien van vaste armleggers die volledig mee zijn gestoffeerd met de rest van de stoel. Dit geeft het geheel een unieke look met een exclusieve en luxe uitstraling.

ROVO 7030 hoofdsteun

De XZ 7030 bureaustoel is voorzien van een in hoogte verstelbare hoofdsteun. Wil je liever een minimalistischer uiterlijk? Kies dan voor de XZ 7020. Dit is dezelfde stoel als de XZ 7030, maar dan zonder hoofdsteun.

Benieuwd welke stoel bij jou past?

Vraag het onze adviseurs.

Een bureaustoel voor jou alleen of een bureaustoel voor jullie hele team? Het is allemaal mogelijk! Natuurlijk wil je goed geïnformeerd worden en de stoel eerst uitproberen. Vraag vrijblijvend een proefplaatsing bij ons aan of neem contact met ons op voor persoonlijk advies en jouw dichtstbijzijnde ROVO dealer. We helpen je graag verder!
ROVO Benelux 2024 ©