#Lounge

ROVO Lounge

Ontmoeten in stijl

Daar waar mensen elkaar ontmoeten, communiceren of gewoon lekker ontspannen, is er ROVO. Met loungemeubilair dat niet alleen qua design zeer aantrekkelijk is maar ook zo comfortabel zit dat je erin wilt blijven zitten.

De werkomgeving wordt huiselijker en ROVO lounge biedt een prima balans tussen een modern en zakelijk uiterlijk.

#Lounge 9200

Fauteuil met klasse

De ROVO Lounge 9200 kenmerkt zich door de relaxte doch zakelijke uitstraling. Door het gebruik van protectstoffering is het mogelijk deze stoelen intensief in te stellen en zijn ze geschikt voor jaren lang zitcomfort en een zeer luxueuze uitstraling.

De stoel kun je stofferen in één kleur of maak een mooie bi-color uitvoering. De stoel wordt afgewerkt met een fraai aluminium gepolijst voetenkruis.

Verkrijgbaar in de stoffen: Senso, Bondai, Era, Patina, Atlantico, Fame, Gaya, Runner, Synergy.

Bureaustoelen voor een functioneel en fraai kantoor interieur
Hoogwaardig
comfort
#Lounge 9100

Relax vergaderstoel

Bijpassend bij de Lounge 9200 is deze compacte Lounge 9100 vergaderstoel. Voorzien van een draaimechanisme voor wat dynamiek tijdens het overleg. Ook deze stoel kan uitgevoerd worden met dezelfde stoffen als de Lounge 9200 zodat ook de interieur stylist naar hartelust kan combineren.

Verkrijgbaar in de stoffen: Senso, Bondai, Era, Patina, Atlantico, Fame, Gaya, Runner, Synergy

Relaxed
vergaderen

Highlights

Lounge 9200

Sfeervol voor iedere ontvangstruimte.

Lounge 9100

Relaxed overleggen

Downloads

Benieuwd welke stoel bij jou past?

Vraag het onze adviseurs.

Een bureaustoel voor jou alleen of een bureaustoel voor jullie hele team? Het is allemaal mogelijk! Natuurlijk wil je goed geïnformeerd worden en de stoel eerst uitproberen. Vraag vrijblijvend een proefplaatsing bij ons aan of neem contact met ons op voor persoonlijk advies en jouw dichtstbijzijnde ROVO dealer. We helpen je graag verder!
ROVO Benelux 2024 ©