#Solo en Surf

ROVO Solo & Surf

Dynamisch zitten en staan

De ROVO Solo en de ROVO Surf zijn een compleet nieuwe ontwikkeling als het gaat om bewegen op kantoor. De basis van deze gezondheidsbevorderende technologie is onze bewezen Ergo Balance techniek, die zowel in de voet als onder de zitting gemonteerd is.

De verschillende leverbare hoogtes maken beide varianten goed inzetbaar als bijzet krukje voor een korte bespreking of als zit-stahulp bij je werkplek. De Solo heeft een ronde zitting en de Surf een comfortabele zadel zitting.

#model Solo 3810

Solo 3810: zitten en staan

Doordat de ROVO Solo voorzien is van twee bewegingsmodules, geeft hij een maximale beweging tijdens het zitten. Noem het de zitbal 2.0! De Solo is leverbaar in meerdere aantrekkelijke kleuren, stoffen en materialen. Hierdoor zit er altijd een combinatie bij aansluit bij jouw wensen. Voor een totaaloverzicht van alle mogelijkheden verwijzen we je graag door naar onze brochure onderaan deze pagina.

DIN/EN 12529 EN 1335, ergonomisch goedgekeurd, quality office.

Bewegen
bewegen
#model Solo 3850

Solo 3850: nog meer dynamiek

Onze SOLO 3850 heeft dezelfde ergonomische eigenschappen als de 3810, maar het verschil zit hem in het onderstel met wielen.

De ROVO Surf is voorzien van een comfortabele zadelkruk. Regelmatig moeten verschuiven naar een andere plek? Dan is dit jouw ideale kruk!

Voor een totaaloverzicht van alle mogelijkheden verwijzen we je graag door naar onze brochure onderaan deze pagina.

DIN/EN 12529 EN 1335, ergonomisch goedgekeurd, quality office.

Natuurlijk
gezond

Highlights

ROVO SOLO

Dit is een dynamische kruk voorzien van ons Ergo Balance mechanisme. In hoogte verstelbaar zodat je comfortabel kunt zitten, maar het ook als sta-hulp in kunt zetten; een derde houding naast zittend en staand werken.

Stoffen

De ROVO Solo en Surf zijn uit te voeren in verschillende stoffen. Tevens zijn diverse soorten kunstleer beschikbaar voor langdurig hygiënisch gebruik.

Carbon look

De ROVO Solo kan uitgevoerd worden met carbonlook in kunstleer. Dit materiaal is eenvoudig schoon te houden en heeft een sportieve uitstraling.

Solo ring

Alle ruggen van onze solo’s zijn standaard voorzien van een handige draag-ring. De SOLO is ook uit te voeren met een armsteun zodat je ook met een telefoon of tablet comfortabel kunt werken.

ROVO SURF

De ROVO Surf is een dynamische zadelkruk voorzien van ons Ergo Balance mechanisme. Deze zitoplossing draagt bij aan een actieve werkhouding, ook als je urenlang moet zitten.

Benieuwd welke stoel bij jou past?

Vraag het onze adviseurs.

Een bureaustoel voor jou alleen of een bureaustoel voor jullie hele team? Het is allemaal mogelijk! Natuurlijk wil je goed geïnformeerd worden en de stoel eerst uitproberen. Vraag vrijblijvend een proefplaatsing bij ons aan of neem contact met ons op voor persoonlijk advies en jouw dichtstbijzijnde ROVO dealer. We helpen je graag verder!
ROVO Benelux 2024 ©