Thuiswerkplek

Thuiswerken zonder rugpijn?

Bureaustoel voor particulieren en thuiswerkers

Bij ROVO begrijpen we dat comfort en gezondheid belangrijk zijn voor particulieren en thuiswerkers. Ergonomie is niet alleen van belang op kantoor, maar speelt ook een cruciale rol in thuiswerkplekken. Ontdek hoe onze ROVO-bureaustoelen de oplossing bieden.

Wil je thuis ergonomisch verantwoord werken? Onze deskundige partners kunnen je voorzien van een werkplekinstructie, waarbij dynamisch werken centraal staat. Dit kan veel vragen oproepen, maar geen zorgen, wij staan voor je klaar. In samenwerking met onze dealers zorgen we ervoor dat je jouw bureaustoel optimaal benut. We geven je tevens advies over de juiste bureaustoelhoogte, monitorplaatsing en het gebruik van je muis en toetsenbord.

ROVO Benelux staat altijd voor je klaar om al je ergonomische vraagstukken te beantwoorden. Onthoud dat onze bureaustoelen niet direct aan particulieren worden geleverd, omdat we exclusief samenwerken met onze dealers. Als je geïnteresseerd bent in onze zitoplossingen, neem dan contact met ons op en wij brengen je in contact met de dichtstbijzijnde ROVO-dealer.

Krijg de perfecte thuiswerkplek en voorkom rugklachten. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.

Comfortabel zitten

Thuiswerkcomfort met onze ergonomische bureaustoelen

Heb je ooit gemerkt dat thuiswerken soms ongemakkelijk is? Je zit misschien aan de keukentafel op een stoel die niet echt gemaakt is voor lange werkdagen. In het begin lijkt het misschien wel oké, maar na verloop tijd begint je lichaam te protesteren. Dit gebeurt omdat een gewone eetkamerstoel niet ontworpen is voor urenlang zitten en biedt weinig flexibiliteit voor je lichaamshouding.

Maar wat als we je vertelden dat er een eenvoudige oplossing is? Investeer in je eigen comfort en overweeg een goede bureaustoel van ROVO. Onze stoelen gaan jarenlang mee en zorgen voor een aangename werkomgeving.

We begrijpen dat budget een belangrijke rol speelt bij thuisgebruik. Daarom biedt ROVO speciale actiestoelen. Deze stoelen kopen we in grote hoeveelheden in, waardoor we ze voordelig aan jou kunnen aanbieden. Wil je meer weten? Neem contact met ons op.

thuiswerken met rovo
Thuis
werken
thuiswerken met rovo
Veelzijdige bureaustoelen

Comfortabel thuiswerken

Naast de praktische eigenschappen van de bureaustoel, wil je ongetwijfeld ook dat deze er visueel aantrekkelijk uitziet. Gelukkig bieden de stoelen van ROVO voor ieder wat wils op dat gebied. Er is altijd wel een kleur of materiaal die goed aansluit bij jouw smaak en interieurstijl.

Wist je dat een bureaustoel niet alleen praktisch hoeft te zijn, maar er ook nog eens fantastisch uit kan zien? Bij ROVO begrijpen we dat jouw thuiswerkplek niet alleen comfortabel, maar ook visueel aantrekkelijk moet zijn. Daarom bieden wij stoelen die passen bij jouw stijl en interieur.

Veel werkgevers begrijpen nu het belang van een ergonomische thuiswerkplek. Vraag jouw werkgever naar de mogelijkheden voor een comfortabele werkplek thuis. Wanneer je dat hebt gedaan, staan wij voor je klaar om je te helpen de perfecte zitoplossing te vinden die bij jou past.

Creëer een thuiswerkplek waar je blij van wordt en voorkom fysieke klachten.

Comfortabel
zitten
ROVO Benelux 2024 ©