#Dynamisch

Ergo Balance

Maak kennis met onze Ergo Balance techniek

We weten allemaal dat zitten niet goed voor ons is. Het is sedentair gedrag, wat vergelijkbaar is met liggen in een bed. 

Hoe kun je dan toch zo verantwoord mogelijk zitten? Wij weten het antwoord; door gebruik te maken van het synchroonmechanisme in je stoel of te kiezen voor een ROVO stoel met Ergo Balance techniek. 

ROVO Ergo Balance bureaustoel
#Verantwoord zitten

Wat is Ergo Balance?

Een Ergo Balance bureaustoel is een zitoplossing die bewegend zitten stimuleert. Het is het beste te omschrijven als een kruising tussen de gymnastische zitbal en een gewone bureaustoel.

Doordat we het bestaande synchroonmechaniek hebben uitgebreid met een 3D-bewegingsmechanisme, maakt de gebruiker de hele dag ongemerkt microbewegingen tijdens het zitten. Hierdoor wordt een statische (slechte) werkhouding zo veel mogelijk voorkomen.

Wanneer mensen met rug,- nek- en/of schouderklachten naar een fysiotherapeut gaan krijgen ze vaak balansoefeningen aangeleerd voor een betere stofwisseling, het trainen van de intrinsieke rugspieren en het soepel maken en houden van de tussenwervelschijven. De Ergo Balance techniek in onze bureaustoelen kan goed bijdragen aan het oplossen en voorkomen van deze problemen.

Voorkom
problemen
#Voordelen

Ontdek de voordelen van Ergo Balance

  • Voorkomt rug,- nek- en schouderklachten of kan deze verminderen
  • Kan (lage) rugpijn voorkomen of zelfs oplossen
  • Een dynamische zithouding traint de rugspieren
  • Zorgt voor een verbeterde doorbloeding en stofwisseling
  • Ontlast de wervelkolom en tussenwervelschijven
  • Verbetert de belastbaarheid van de tussenwervelschijven
  • Optimaliseren van jouw zithouding door regelbare ondersteuning
  • 100% bewegingsvrijheid
Stil zitten?
no way!

Benieuwd welke stoel bij jou past?

Vraag het onze adviseurs.

Een bureaustoel voor jou alleen of een bureaustoel voor jullie hele team? Het is allemaal mogelijk! Natuurlijk wil je goed geïnformeerd worden en de stoel eerst uitproberen. Vraag vrijblijvend een proefplaatsing bij ons aan of neem contact met ons op voor persoonlijk advies en jouw dichtstbijzijnde ROVO dealer. We helpen je graag verder!
ROVO Benelux 2024 ©