#Proefplaatsing

Test vrijblijvend onze ergonomische bureaustoelen

Wil je een goede bureaustoel kopen voor je bedrijf of organisatie en heb je een model op het oog? Dan kun je bij ons een proefplaatsing aanvragen en eerst één of twee weken de gewenste bureaustoel testen voordat je daadwerkelijk overgaat tot aanschaf.

  • Geen risico
  • Vrijblijvend & gratis
  • Inclusief gedegen uitleg en persoonlijke instructie
  • Test op locatie, dus jouw eigen werkomgeving
#Testen

Wat is een goede bureaustoel?

Het antwoord op deze vraag kan voor iedereen anders zijn. Een eenduidig antwoord is er dan ook niet. Ben je op zoek naar een gewone standaard bureaustoel of zoekt je een bureaustoel die volledig aan de huidige ergonomische eisen voldoet?

Om er achter te komen wat voor jou de beste bureaustoel is, zul je verschillende bureaustoelen moeten uitproberen. Onze dealers hebben verschillende modellen in de showroom staan waarmee je een goede eerste indruk kunt krijgen.

Wanneer je een stoel hebt gevonden die aan je wensen voldoet, adviseren wij om deze door middel van een proefplaatsing eerst één of twee weken uit te proberen voordat je een definitieve keuze maakt.

 

 

Zonder risico
uitproberen
#Vrijblijvend?

Ja, natuurlijk vrijblijvend!

Bij ROVO Benelux kun je via onze dealers vrijblijvend en gratis een bureaustoel testen. Een goede ergonomische stoel moet in ieder geval een verstelbare zithoogte, verstelbare armleuning en een verstelbare lendensteun hebben. Maar zonder goede zitinstructie, kun je zelfs van de best geteste bureaustoel nog klachten krijgen.

Bij een proefplaatsing leveren wij daarom niet alleen de stoel, maar stellen wij (of één van onze dealers) de bureaustoel ook voor je in en voorzien je van het juiste werkplekadvies. Als de stoel na afloop van de proefperiode goed is bevallen, kun je gelijk een persoonlijke offerte opvragen of de stoel bestellen bij een ROVO dealer bij jou in de buurt.

1 week testen
jaren plezier

Veelvoorkomende klachten

Voorkomen is beter dan genezen!

(lage) rugklachten

Het is een vaak gehoorde klacht bij kantoormedewerkers: (lage) rugpijn. Door een verkeerde, statische houding krijgt je bewegingsapparaat het steeds lastiger. Je tussenwervelschijven, doorbloeding en spieren geven signalen af dat het niet goed gaat. Door het aannemen van een juiste zithouding, zijn veel van deze problemen te voorkomen en/of op te lossen. Een ROVO Ergo Balance bureaustoel helpt je hierbij! Hoe? Dat leggen wij je graag uit tijdens een zitinstructie (voorafgaand aan de proefplaatsing).

Nekklachten

Het hoofd van een volwassene weegt gemiddeld 5 kilo. Bij een kanteling van 15 graden of meer kan de druk oplopen naar maar liefst 30 kilo. Deze druk (en dan ook nog statisch) levert veel nekklachten op. Dynamisch werken met een juiste houding kan deze klachten voorkomen en/of oplossen. Alleen een goede ergonomische bureaustoel is vaak niet voldoende. Waarom niet? Dat leggen wij je graag uit tijdens een zitinstructie (voorafgaand aan de proefplaatsing).

Schouderklachten

Naast de rug en nek hebben ook veel mensen regelmatig te maken met schouderpijn door een grote, statische en verkeerde belasting bij kantoorwerk. Je lichaam dient in balans te zijn en een ontspannen en dynamische werkomgeving helpt hierbij. De ROVO Ergo Balance bureaustoel ondersteunt het lichaam en corrigeert een verkeerde houding. Wanneer de stoel perfect voor jou is ingesteld, maar je bureau, monitor, toetsenbord en muis niet, zul je nog steeds klachten kunnen ervaren. Hoe we dit kunnen oplossen? Dat leggen wij graag uit tijdens een zitinstructie (voorafgaand aan de proefplaatsing).

#Proefplaatsing

Dit kun je verwachten bij een proefplaatsing!

Via ons en/of onze dealers (ergonomiepartners) kun je gratis en vrijblijvend een proefplaatsing aanvragen, om te achterhalen of de stoel die je op het oog hebt ook daadwerkelijk de beste keuze voor je is.

De proefplaatsing verloopt als volgt:

  1. Laat je gegevens achter via het contactformulier, zodat wij een afspraak met je kunnen inplannen.
  2. Wij (of onze ergonomiepartners) komen met de gewenste stoel(en) bij je langs en geven je een complete zitinstructie. Dit duurt gemiddeld een uur.
  3. De proefperiode duurt (in overleg) één tot twee weken. Tijdens deze periode houden we contact over hoe de stoel bevalt.
  4. Na de afgesproken proefperiode komen wij weer bij je langs voor een evaluatie.
  5. De ergonomiepartner kan op verzoek een offerte opstellen, waarna je een beslissing kunt nemen.

Let op: het uitproberen van een bureaustoel is alleen voorbehouden aan zakelijke gebruikers.

Bureaustoel
uitproberen

Benieuwd welke stoel bij jou past?

Vraag het onze adviseurs.

Een bureaustoel voor jou alleen of een bureaustoel voor jullie hele team? Het is allemaal mogelijk! Natuurlijk wil je goed geïnformeerd worden en de stoel eerst uitproberen. Vraag vrijblijvend een proefplaatsing bij ons aan of neem contact met ons op voor persoonlijk advies en jouw dichtstbijzijnde ROVO dealer. We helpen je graag verder!
ROVO Benelux 2023 ©