Kantoormedewerkers

Belangrijk voor jouw comfort op kantoor!

Jouw ideale werkplek

Op kantoor draait alles om jou, de expert in jouw vakgebied. Maar om jouw werk optimaal uit te voeren, heb je meer nodig dan alleen een goede computer en heerlijke koffie. Heb je ooit stil gestaan bij de mogelijkheden die jouw kantoormeubilair biedt? De instellingen van de bureaustoel, het bureau zelf, de monitor, de positie en het gebruik van het toetsenbord en de muis? Nee? Dan is het tijd om actie te ondernemen! Neem contact op met de verantwoordelijke binnen jouw team en vraag om een werkplekinstructie voor jou en je collega’s.

Proefplaatsing_Ergonomische_Bureaustoelen_ROVO
ARBO- wetgeving

Voorkom rug-, schouder- en nekklachten

Conform de ARBO-wetgeving is elke werkgever verplicht om zijn medewerkers een gezonde werkplek te bieden. Een professionele werkplekinstructie geeft inzicht in mogelijke problemen op jouw individuele werkplek. De juiste afstelling van jouw meubilair is essentieel om lichamelijke klachten te voorkomen.

Het begint met een ergonomische bureaustoel en gaat verder met het juiste bureau, een goed afgestelde monitor, muis en toetsenbord. Als je lichamelijke klachten ervaart, aarzel dan niet om ze te melden. Je bent zeker niet ‘lastig,’ en je draagt bij aan je eigen welzijn, terwijl je kostbare uitval voorkomt, iets waar je werkgever blij mee zal zijn.

Vrijblijvend
uitproberen
Werkplek instructie

Ontvang de juiste instructies voor jouw werkplek!

Een werkplekinstructie gaat verder dan alleen uitleg over knoppen. Wij helpen om jouw meubilair correct af te stellen en leggen uit waarom dit van belang is. Onze instructies richten zich op drie belangrijke pijlers.

  1. De juiste afstelling van je bureaustoel, de basis van je werkplek
  2. Het correct aanpassen van je bureau, monitor, toetsenbord en muis.
  3. Het gebruik van deze nieuwe instellingen op de juiste manier, want zelfs de beste werkplek kan verkeerd worden gebruikt. Bewustwording is de sleutel tot succes!

Zorg goed voor jezelf op kantoor. Neem vandaag nog contact met ons op en vraag om professionele werkplekinstructies. Het is tijd om jouw werkplek te optimaliseren voor meer comfort en productiviteit.

Werkplek
ROVO Benelux 2024 ©