#R22

ROVO R22

Duurzaam en gezond zitten

Wij streven met de R22 bureaustoel naar een gezondere werkplek op kantoor. De R22 bureaustoel is ontwikkeld om gezond zitten voor iedereen toegankelijk te maken. Daarnaast is deze stoel erg duurzaam. De R22 bureaustoel is namelijk opgebouwd uit materialen die voor meer dan 50% gerecycled zijn. Bovendien is de R22 serie na zijn lange levensduur nog voor 90% te recyclen. 

ROVO R22 Red Dot Design award winnaar

#model R22 6040

R22 6040: mooi en comfortabel

De R22 6040 heeft standaard een netweave rugleuning met optioneel verkrijgbare lendensteun die in hoogte verstelbaar is. De gekozen stoffencollectie (ook voor de mesh rug) zijn voor 99% gemaakt uit gerecyclede materialen. Speel met de kleuren en stoffen voor een uniek uiterlijk.

De bureaustoel is modulair op te bouwen in diverse uitvoeringen. Daarnaast zijn er verschillende bewegingstechnieken. Ook armleggers en lendensteunen zijn verkrijgbaar. Voor een totaaloverzicht van alle mogelijkheden verwijzen we je graag door naar onze brochure onderaan deze pagina.

 

DIN/EN 12529 EN 1335, ergonomisch goedgekeurd, quality office.

Duurzaam
by design
#model R22 6050

R22 6050: extra luxe en comfort

De R22 6050 heeft standaard dezelfde mooie eigenschappen als het model R22 6040 echter nu inclusief een verstelbare hoofdsteun. Voor- en achterkant van de stoel in een andere kleur? Het kan allemaal.

De bureaustoel is modulair op te bouwen in diverse uitvoeringen. Daarnaast zijn er verschillende mechanieken waaronder het Ergo Balance mechanisme en een solide ergonomisch synchroonmechaniek verkrijgbaar. Dynamisch zitten in optima forma! Voor een totaaloverzicht van alle mogelijkheden verwijzen we je graag door naar onze brochure onderaan deze pagina.

DIN/EN 12529 EN 1335, ergonomisch goedgekeurd, quality office.

Goed voor
mens & milieu

Highlights

ROVO_R22_6040_schuin voor links

ROVO R22 6040

Standaard uitgevoerd met een comfortabel synchroonmechaniek en een zwart kunststof voetenkruis. Optioneel met multifunctionele armleggers en ergonomische lendensteun.

Comfortabele lendensteun

De ROVO R22 kan worden voorzien van een zachte en goed ondersteunende lendensteun die in hoogte verstelbaar is. Daarnaast kan de lendensteun uitgevoerd worden in een contrasterende stof om er een echte eyecatcher van te maken.

ROVO R22 6050

Standaard uitgevoerd met een comfortabel synchroonmechaniek en een zwart kunststof voetenkruis. Voorzien van een in hoogte verstelbare hoofdsteun voor meer uitstraling en comfort. Optioneel met multifunctionele armleggers en ergonomische lendensteun.

R22 stof 99% uit PET flessen

De R22 is ontwikkeld met mens en natuur in het achterhoofd. Natuurlijk ergonomisch zoals je bij ROVO mag verwachten, maar ook recyclebaar zodat we het milieu niet meer belasten dan nodig is.

Lekker luchtig

De ROVO R22 in mesh uitvoering biedt het beste van twee werelden; natuurlijk goed ondersteunend en naar wens in te stellen, maar tegelijkertijd ook lekker luchtig. Hierdoor past hij in ieder interieur!

Gestoffeerde-of mesh rug

Of je nu kiest voor de ROVO 6040 of de 6050 variant, beide stoelen kunnen uitgevoerd worden met een luchtige mesh (netweave) rug of een gestoffeerde rugleuning voor nog meer ondersteuning.

Stofkeuzestress

Wist je dat je de ROVO R22 kunt uitvoeren in ontelbaar veel verschillende kleuren die je eindeloos met elkaar kunt combineren? Hierdoor kun je de R22 naadloos laten aansluiten op jouw bestaande interieur of bestellen in de kleuren van jouw huisstijl. Zowel de zitting (wang en bovenkant) als de lendensteun en rug kunnen in verschillende kleuren worden uitgevoerd.

ROVO R22 Red Dot Design award winnaar

Red Dot Design award

De ROVO R22 is reddot-winnaar 2023 − bekroond voor design en duurzaamheid. En daar zijn redenen voor, want de R22 biedt binnen het assortiment verschillende comfort-oplossingen volgens het modulaire principe en richt zich daarmee op individuele comfort- en ergonomie eisen. Op deze manier creëer je voor iedere gebruiker de beste eigenschappen die bij de werkplek passen.

Benieuwd welke stoel bij jou past?

Vraag het onze adviseurs.

Een bureaustoel voor jou alleen of een bureaustoel voor jullie hele team? Het is allemaal mogelijk! Natuurlijk wil je goed geïnformeerd worden en de stoel eerst uitproberen. Vraag vrijblijvend een proefplaatsing bij ons aan of neem contact met ons op voor persoonlijk advies en jouw dichtstbijzijnde ROVO dealer. We helpen je graag verder!
ROVO Benelux 2024 ©