Ergonomische bureaustoelen zijn voor ons zeer belangrijk, voor u ook?

Ergonomische bureaustoelen

Een ergonomische bureaustoel voorkomt nek, rug, lage rugpijn en schouderklachten. Dit wilt u toch ook?

Dynamisch en tegelijk comfortabel zitten tijdens een lange werkdag. De ergonomische bureaustoelen van ROVO maken dit mogelijk door de uitstekende pasvorm en verstelbaarheid. Het woord “ergonomie” is afgeleid van de Griekse woorden ‘ergon’ (werk) en ‘nomos’ (wet). Ergonomie moet de veiligheid en de gezondheid van u en uw werknemers verzekeren. Dit is van belang voor bedrijven, want dit kan uitval door gezondheidsproblemen van medewerkers voorkomen.

Doordat wij intensief samenwerken met artsen, fysiotherapeuten en ergonomen kennen wij de problemen die zich op de kantoor werkvloer voor doen zeer goed. Wij begrijpen dat veel mensen een slechte zithouding hebben en hierdoor problemen kunnen ontwikkelen. Dit is natuurlijk niet goed voor de motivatie en productiviteit van u en/of uw medewerkers. Uw gereedschap, de bureaustoel, moet natuurlijk aan alle eisen voldoen, maar ook de uitleg ter plaatse is van belang. Hierin spelen wij een belangrijke rol. Wij begeleiden onze dealers, zodat ze u kunnen adviseren en ondersteunen naar een oplossing waar u direct profijt van heeft.

Al onze ergonomische bureaustoelen worden via ons dealernetwerk van kantoor- en projectinrichters verkocht. U mag van deze professionals verwachten dat ze zeer goede service leveren. Wij als importeur staan garant voor de hoogwaardige kwaliteit en onze vijf jaar garantie. Natuurlijk bieden wij onze dealers maximale ondersteuning om u als gebruiker te helpen aan de juiste oplossing. Deze ondersteuning uit zich in trainingen, workshops en ondersteuning bij u op de werkplek door mee te gaan met uw contactpersoon.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden, wilt u een stoel op proef geplaatst hebben of heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Contact