#Onze collectie

Ontdek ROVO's ergonomische bureaustoelen

Vind jouw perfecte stoel!

Stap binnen in de wereld van ROVO, waar we je kennis laten maken met de essentie van werkcomfort dankzij onze ruime keuze aan ergonomische bureaustoelen. Elke stoel is ontworpen met jouw welzijn in gedachten, zodat jij je kunt concentreren op wat er echt toe doet. Deze stoelen bieden een maximaal comfort en een boost voor je productiviteit. Ontdek vandaag nog hoe onze ergonomische bureaustoelen het verschil kunnen maken.

bureaustoel ROVO R12
Jouw succes

Werkcomfort met ROVO’s ergonomische bureaustoelen

Bij ROVO draait alles om jou, want jouw werkcomfort staat centraal in onze missie. We begrijpen dat een comfortabele werkplek de sleutel is tot productiviteit. Daarom hebben we een divers assortiment ergonomische bureaustoelen samengesteld, die speciaal zijn ontworpen om jou te ondersteunen tijdens je werkdag. Of je nu op kantoor werkt of vanuit huis, wij zijn er om jouw werkervaring te verbeteren en jouw comfort te verhogen. Waarom zou je voor minder gaan als je voor het beste kunt kiezen?  Onze stoelen bieden de perfecte oplossing, of je nu kampt met rugklachten, nekklachten, of gewoon opzoek bent naar comfort. Kies voor ROVO en ervaar het verschil van hoogwaardig design en perfecte ondersteuning.

Ergonomie
Proefplaatsing_Ergonomische bureaustoel voor rugklachten
Prioriteit voor werkcomfort

ROVO’s oplossing voor rug- en nekklachten

Wij begrijpen de ernst van rug- en nekklachten tijdens het werken en de negatieve impact op jouw dagelijkse werkzaamheden. Daarom hebben wij de oplossing in huis met onze ergonomische bureaustoelen. Onze stoelen zijn speciaal ontworpen om jouw comfort te vergroten en rug- en nekklachten te verlichten. Maak werkcomfort jouw prioriteit met ROVO en ervaar de ondersteuning en comfort in elke stoel. We helpen je graag om jouw werkplek gezonder en aangenamer te maken, waar je ook werkt.

Advies

Onze ergonomische stoelen

Ergonomische bureaustoelen zijn
voor ons zeer belangrijk, voor jou ook?

bureaustoel ROVO XP Ergo Balance

ROVO XP serie

Dit is dé alleskunner voor ieder kantoor! Je kent het wel; je wilt graag dezelfde bureaustoelen voor iedereen, maar niet iedereen is hetzelfde. De ROVO XP serie biedt in deze situatie de ideale uitkomst. De diversiteit van deze serie overtreft namelijk alles. Ben je klein of juist groot qua postuur? De XP serie is er voor iedereen.

Specialist in ergonomische bureaustoelen_ROVO R22 Ergo Balance

ROVO R22 serie

Wij streven met de R22 bureaustoel naar een gezondere werkplek op kantoor. De R22 bureaustoel is ontwikkeld om gezond zitten voor iedereen toegankelijk te maken. Daarnaast is deze stoel erg duurzaam. De R22 bureaustoel is namelijk opgebouwd uit materialen die voor meer dan 50% gerecycled zijn.

Ergonomische bureaustoel ROVO R12 Ergo Balance

ROVO R12 Serie

De ROVO R12 serie past perfect in een moderne kantooromgeving en sluit goed aan bij het huidige kantoormeubilair. Ergonomie en design vinden hun perfecte balans in deze zeer fraaie bureaustoel. Daarnaast is ook aan duurzaamheid gedacht, want deze stoel is voor 98% recyclebaar!

Ergonomische bureaustoel ROVO R16 Ergo Balance

ROVO R16 serie

Met deze stoel hebben we bij ROVO een serie op de markt gebracht die volledig aansluit op de huidige vraag naar zitoplossingen. De R16 serie is licht, slank en ergonomisch. Daarnaast is de stoel technisch vooruitstrevend dankzij ons gepatenteerd Ergo Balance mechaniek, maar de R16 is ook verkrijgbaar met een comfortabel synchroonmechanisme.

Ergonomische bureaustoel ROVO XN_5060

ROVO XN serie

De XN serie is voorzien van de modernste technologieën en biedt alle ondersteuning die je bij een goede bureaustoel of vergaderstoel mag verwachten. De ROVO XN serie is transparant, slank en stijlvol. Met deze moderne stoelen kies je voor een eigentijdse zitoplossing.

Ergonomische bureaustoel ROVO Eco Ergo Balance

ROVO ECO serie

Hecht je minder waarde aan de nieuwste trends op het gebied van design, maar vind je het wel belangrijk dat de stoel comfort biedt en veelzijdig is in te stellen? Dat biedt de ECO serie een ideale uitkomst! Optioneel is deze serie bureaustoelen leverbaar met het Ergo Balance mechaniek.

Ergonomische bureaustoel ROVO XL

ROVO XL serie

Met de ROVO XL werk je op het hoogste niveau. Duurzaamheid, ergonomie, comfort; de XL serie heeft het allemaal. De ROVO XL is voorzien van een zuiver lederen voorkant en een kunstlederen achterkant. Hierdoor heeft de stoel een luxe uitstraling, maar tegelijkertijd blijft de prijs zeer aantrekkelijk.

Ergonomische ROVO XZ Directie bureaustoel

ROVO XZ serie

De ROVO XZ is een zeer exclusieve stoel met uitzonderlijke eigenschappen. De bureaustoelen in deze serie zijn opgebouwd met eersteklas materialen en staan garant voor comfort. Kies voor duurzaamheid, kies voor de ROVO ZS serie. Deze bureaustoelen combineren een luxe en succesvolle uitstraling met gezond zitten.

ROVO SOLO kruk

ROVO SOLO & SURF

Dynamisch zitten en staan? De ROVO SOLO en de ROVO SURF zijn een compleet nieuwe ontwikkeling als het gaat om bewegen op kantoor. De basis van deze gezondheidsbevorderende technologie is onze bewezen Ergo Balance techniek, die zowel in de voet als onder de zitting gemonteerd is.

Twist_Front_Groen

ROVO TWIST

De ROVO TWIST is een stoel en tafel in één. Deze unieke zitoplossing heeft een stevig en dynamisch design dat perfect tot z’n recht komt in ieder kantoor. De ROVO TWIST in een ontvangstruimte verkort de wachttijd, maar nodigt ook uit voor een gesprek. De Twist brengt mensen samen en maakt communicatie op een dynamische manier mogelijk.

ROVO XP_4415

ROVO vergaderstoelen

De vergaderstoelen van ROVO kenmerken zich door duurzaamheid en het hoge comfort. Om in ieders wensen te kunnen voorzien, zijn onze vergaderstoelen verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Denk bijvoorbeeld aan een vergaderstoel met onze Ergo Balance techniek. Welke variant past het beste bij jou op kantoor?

ROVO_XPXL_8030 zware mensen ergonomische bureaustoel

ROVO Specials

Bij ROVO Benelux bieden we zitoplossingen aan voor iedereen en daarmee bedoelen we ook écht iedereen. Of het nu gaat om een bureaustoel voor lange mensen of een zitoplossing voor zware mensen: vraag ons naar de mogelijkheden! We denken graag met je mee.

Benieuwd welke ergonomische stoel bij jou past?

Vraag het onze adviseurs.

Een bureaustoel voor jou alleen of een bureaustoel voor jullie hele team? Het is allemaal mogelijk! Natuurlijk wil je goed geïnformeerd worden en de stoel eerst uitproberen. Vraag vrijblijvend een proefplaatsing bij ons aan of neem contact met ons op voor persoonlijk advies en jouw dichtstbijzijnde ROVO dealer. We helpen je graag verder!
ROVO Benelux 2024 ©