SURF

De ROVO SURF, Zo actief is zitten nog nooit geweest

De Surf is een nieuwe ontwikkeling van ROVO in samenwerking met de designer Henner Jahns, uitvoerend directeur van designbureau Gecco Vision in Los Angeles.

Surfen in plaats van zitten. Met de nieuwe ROVO Surf waait er een frisse wind door kantoor. De Surf is namelijk dynamischer dan welke zitoplossing dan ook. Het zadel zit ergonomisch perfect en iedere beweging is maximaal voelbaar. Met een speels gemak komt hierdoor het hele lichaam in beweging.

ROVO actieve zadelkruk

Net als bij het surfen op golven, activeert de ROVO Surf veel spiergroepen tegelijk en ontlast zo het lichaam van opgebouwde spanningen. De stofwisseling wordt geactiveerd en de intrinsieke (rug)spieren worden getraind. Het is leuk, verfrissend en traint het evenwichtsgevoel voor een gezonde houding.

  • Op zijn vijf wielen is de Surf zeer stabiel maar toch makkelijk verplaatsbaar. Voor snelle vergaderingen, een kort teamoverleg of als afwisseling van de zit-sta werkplek.
  • De ge├»ntegreerde ERGO BALANCE 3D-technologie maakt zitten flexibel en houdt spieren, tussenwervelschijven en gewrichten fit. Surfen is actief ontspannen
  • De dynamische gasveer stimuleert de verticale beweging en bevordert de stofwisseling en doorbloeding in het lichaam.
  • De zadelzit bevordert het zitcomfort in een actieve houding. Het versterkt de spieren en ontlast de wervelkolom.