Ziekteverzuim

Verminder ziekteverzuim

Met onze ergonomische bureaustoelen

Ziekteverzuim is een zware last voor jouw organisatie, maar wij hebben de oplossing. Onze ROVO-bureaustoelen zijn speciaal ontworpen om nek- en rugklachten te voorkomen en te verminderen.

Wil je dat jouw collega’s met plezier naar hun werk gaan en zich goed voelen? Onze ROVO-bureaustoelen zijn veel meer dan alleen zitmeubels. Ze zijn ontworpen om het welzijn en de productiviteit van jou en je collega’s te verbeteren en de last van ziekteverzuim van je organisatie te verminderen.

Met de juiste ergonomische ondersteuning ondersteuning worden rugklachten, nekklachten en andere werk gerelateerde pijnen verleden tijd, wat leidt tot een hogere productiviteit.

Voorkom ziekte verzuim met de Ergonomische bureaustoel voor schouderklachten
Klachten

Voorkom werkgerelateerde klachten

Zorgspecialisten begrijpen dat preventie essentieel is, en onze stoelen zijn de sleutel tot het verminderen van werkgerelateerde klachten. Ziekteverzuim zal niet langer een zorg zijn, want onze stoelen zorgen ervoor dat medewerkers gelukkiger, gezonder en gemotiveerder zijn. Dit resulteert in minder verzuimdagen en lagere medische kosten. Kies voor ergonomische ondersteuning op maat om de gezondheid en productiviteit van je team te waarborgen.

Verminder ziekteverzuim met onze ergonomische bureaustoelen als HR manager
Klachten
ziekteverzuim verminderen
Maatwerk

Maatwerk voor elke situatie

Onze ergonomische stoelen bieden niet alleen comfort, maar zijn ook aanpasbaar aan de behoeften van individuele gebruikers. Ze passen naadloos in elk interieur en creëren een aantrekkelijke en functionele werkomgeving. Dit is goed nieuws voor interieurstylisten, want de ROVO-bureaustoel combineert stijl en functionaliteit op een perfecte manier.

Maatwerk
Toekomst

Een slimme investering in de toekomst

Wij begrijpen het belang van duurzaamheid en kostenbeheersing. Onze ROVO-bureaustoelen zijn niet alleen ergonomisch verantwoord, maar ook duurzaamheid. Dit betekent dat je op de lang termijn kosten bespaart en een gezondere werkomgeving creëert, wat jouw inkoopmanager minder werkt kost en gunstig is voor je organisatie. Kortom, een win-win.

Ergonomische bureaustoel voor nekklachten
Toekomst
thuiswerken met rovo
Thuiswerkers

Ergonomische werkstoel voor thuiswerkers

Voor degenen die vanuit huis werken, begrijpen wij dat je op zoek bent naar een bureaustoel die zowel comfortabel als bevorderlijk voor je gezondheid is, vooral als je lange uren achter je bureau doorbrengt. Onze stoelen zijn speciaal ontworpen om je thuiswerkervaringen te verbeteren.

Zet de stap naar gezondheid en productiviteit

Een gezondere productievere toekomst

Ben je klaar om ziekteverzuim te verminderen en de productiviteit te verhogen? Neem vandaag nog contact met ons op om onze collectie ergonomische bureaustoelen te ontdekken. Of nog beter, vraag een gratis proefplaatsing aan en ervaar zelf de voordelen van onze bureaustoelen. Laten we samenwerken aan een gezondere en productievere toekomst voor jouw organisatie. Wacht niet langer, investeer in het welzijn van je team en organisatie en verbeter de werkplekken met ROVO Benelux.

Benieuwd welke stoel bij jou past?

Vraag het onze adviseurs.

Een bureaustoel voor jou alleen of een bureaustoel voor jullie hele team? Het is allemaal mogelijk! Natuurlijk wil je goed geïnformeerd worden en de stoel eerst uitproberen. Vraag vrijblijvend een proefplaatsing bij ons aan of neem contact met ons op voor persoonlijk advies en jouw dichtstbijzijnde ROVO dealer. We helpen je graag verder!
ROVO Benelux 2024 ©