Zorgspecialisten, wij helpen u zoeken naar probleemoplossers.

U kent het nog beter dan wij dat kennen. Kantoormedewerkers die zich melden met nek-, rug- en/of schouder klachten. Met name lage rugpijn is een veel gehoorde klacht. Veel mensen kampen met hoofdpijn en concentratieproblemen. Wij weten uit ervaring en door onze nauwe samenwerking met uw collega’s, dat veel van deze problemen te voorkomen of op te lossen zijn met onder andere meer bewegen op kantoor. De statische werkhouding zorgt voor veel problemen. Onze bureaustoelen zorgen voor een betere zithouding. Dit helpt om medische problemen gerelateerd aan lang zitten (in een verkeerde houding) te voorkomen. Wij zorgen voor meer beweging tijdens het zitten door gebruik te maken van innovatief hoogstaande oplossingen voor bewegend zitten.

Wilt u meer weten over onze ergonomische oplossingen?

Neem contact met ons op. Wij brengen u ook graag in contact met zorgspecialisten die reeds gebruik maken van de ROVO oplossingen.

Contact

Een goed voorbeeld van bewegend zitten is onze Ergo Balance techniek die in vele modellen toegepast kan worden. Een aantal voordelen van het bewegend zitten zijn:

  • Voorkomt rug-, nek- en/of schouderklachten of kan deze verminderen;
  • Een dynamische zithouding traint uw rugspieren;
  • Zorgt voor een verbeterde doorbloeding en stofwisseling;
  • Ontlast de wervelkolom en tussenwervelschijven;
  • Verbetert de belastbaarheid van de tussenwervelschijven;
  • Optimaliseren van uw zithouding door regelbare ondersteuning;
  • 100% bewegingsvrijheid.

Ook u als zorgspecialist kunt optimaal gebruik maken van onze diensten. Wij brengen u in contact met onze gecertificeerde Ergonomische Balance dealers om bij uw patiënt een bureaustoel op proef te plaatsen, waardoor zij samen met u naar een oplossing voor uw patiënt kunnen zoeken. Vele fysiotherapeuten, ergonomen en rugspecialisten gingen u al voor.

HULP NODIG?

Wij helpen u graag verder, u kunt ons bereiken op
085 - 489 04 70 of via info@rovobenelux.eu.
Wij horen graag van u.