#Zorgspecialisten

Zorgspecialisten

Voorkomen is beter dan...

Als zorgspecialist ben je er ongetwijfeld bekend mee; kantoormedewerkers die zich melden met rug-, nek- en schouderklachten. Voornamelijk pijn in de onderrug is een veelvoorkomende klacht. Mensen kampen met hoofdpijn en concentratieproblemen, met verminderde productiviteit en ziekteverzuim tot gevolg.

ROVO werkt samen met ervaren zorgspecialisten om preventieve technologieën te ontwikkelen aangaande fysieke klachten die ontstaan in de kantooromgeving. Meer beweging is het standpunt van waaruit deze wordt geïnnoveerd.

#Bewegend zitten

Impulsief dynamisch

Samen met artsen, fysiotherapeuten en ergonomen heeft ROVO de Ergo Balance techniek ontwikkeld. Deze techniek biedt de voordelen van de dynamiek van een gymnastische zitbal, gecombineerd met de steun van een goede bureaustoel.

Met de Ergo Balance techniek van ROVO veranderd statisch zitten in dynamisch werken. Ergo Balance voorkomt medische problemen gerelateerd aan langdurig zitten, het stimuleert een juiste werkhouding en draagt bij aan de vitaliteit van kantoormedewerkers.

Onze Ergo Balance techniek is toepasbaar bij bijna alle bureaustoelen van ROVO!

Bewegend
zitten
#Ergo Balance

Bewegen is gezond

Als bewegingsexpert kun je vast beamen dat meer bewegen, ook tijdens kantoorwerk, essentieel is voor een goede fysieke gezondheid. ROVO bureaustoelen dragen hier aan bij en ondersteunen jou in het oplossen van problemen bij patiënten.

Een aantal voordelen van een bureaustoel met Ergo Balance techniek:
• Voorkomt rug-, nek- en/of schouderklachten of kan deze verminderen
• Een dynamische zithouding traint de intrinsieke rugspieren
• Zorgt voor een verbeterde doorbloeding en stofwisseling
• Ontlast de wervelkolom en tussenwervelschijven
• Verbetert de belastbaarheid van de tussenwervelschijven
• Optimaliseren van de zithouding door regelbare ondersteuning
• 100% bewegingsvrijheid

Ergo
Balance
ROVO Benelux 2023 ©