Zorgspecialisten

Fysieke klachten voorkomen

met de Ergo Balance van ROVO

We begrijpen de uitdagingen waar zorgspecialisten mee te maken hebben. Een bekend pijnpunt is het toenemende aantal kantoormedewerkers dat kampt met rug-, nek- en schouderklachten, waarbij lage rugpijn een veelvoorkomende klacht is. De klachten resulteren vaak in hoofdpijn, concentratieproblemen, verminderde productiviteit en zelf ziekteverzuim.

Bij ROVO werken we nauw samen met ervaren zorgspecialisten om preventieve technologieën te ontwikkelen die gericht zijn op fysieke klachten die ontstaan in de kantooromgeving. Ons uitgangspunt is simpel: meer beweging. Dit is de kern van onze innovaties, ontworpen om een positieve invloed te hebben op de gezondheid van kantoormedewerkers. Dit heeft geresulteerd in de Ergo Balance modellen.

Wil jij de fysieke gezondheid op kantoor verbeteren? Ontdek dan vandaag nog hoe ROVO de oplossing biedt.

Ergo balance_ ROVO Benelux
Gezond werken

Innovatie voor zorgspecialisten

Als zorgspecialist word je vaak geconfronteerd met de gezondheid van kantoormedewerkers. Eén van de belangrijkste pijnpunten is het langdurig zitten, dat kan leiden tot medische problemen en een verminderde vitaliteit.

In samenwerking met artsen, fysiotherapeuten en ergonomen heeft ROVO de Ergo Balance techniek ontwikkeld. Deze innovatie combineert de dynamiek van een gymnastische zitbal met ondersteuning van een hoogwaardige bureaustoel.

Met de Ergo Balance techniek transformeren we statisch zitten naar dynamisch werken. Het resultaat? Een gezondere werkomgeving, een verbeterde werkhouding en meer vitaliteit voor kantoormedewerkers. En het beste van alles: Onze Ergo Balance techniek kan worden toegepast op bijna alle bureaustoelen van ROVO.

Vraag vandaag nog een demonstratie aan en ontdek hoe ROVO’s Ergo Balance techniek het verschil kan maken.

Ergo Balance_ ROVO
Bewegend
zitten
Ergo Balance

Bewegen is gezond

Als bewegingsexpert begrijp je ongetwijfeld dat meer beweging, zelfs tijdens kantooruren, van cruciaal belang is voor een optimale fysieke gezondheid. ROVO-bureaustoelen dragen bij aan dit doel en bieden ondersteuning bij het oplossen van problemen bij patiënten.

De voordelen van een bureaustoel met de Ergo Balance techniek:

  • Voorkomt rug-, nek- en/of schouderklachten, of vermindert deze aanzienlijk.
  • Een dynamische zithouding traint de intrisieke rugspieren.
  • Stimuleert een verbeterde doorbloeding en stofwisseling
  • Ontlast de wervelkolom en tussenwervelschijven
  • Optimaliseert de zithouding met regelbare ondersteuning
  • Biedt 100% bewegingsvrijheid

Ontdek hoe ROVO’s Ergo Balance techniek het verschil kan maken. Vraag hieronder een demonstratie aan.

Ergo
Balance
ROVO Benelux 2024 ©