#Onze passie

Next Level Office

Toegevoegde waarde op je kantoorstoel

Next Level Office is een onze tweede tak van sport, omdat wij hebben geleerd dat alleen het leveren van een goede bureaustoel niet goed genoeg is.

Uit naam van Next Level Office werken wij samen met enthousiaste professionals die een passie hebben voor gezond kantoorwerk. Denk hierbij aan een goede werkplekinstructie, het verbeteren van de algehele hygiëne op kantoor en vele andere zaken die met verantwoord kantoorwerk te maken hebben.

Heb je bijvoorbeeld al eens nagedacht over de luchtkwaliteit op kantoor? De hoeveelheid (kunst)licht en de akoestiek? Het niet juist naleven van de Arboregels kan leiden tot lichamelijke en/of psychische klachten.

Next Level Office
#Werkplekinstructie

Onderzoek & advies

Veel nek-, rug- en schouderklachten op kantoor komen voort uit een slechte werkhouding als gevolg van te veel zitten. Dit kan te maken hebben met het verkeerd instellen van de bureaustoel, maar ook het instellen van het bureau, het toetsenbord, de monitor en de muis spelen hierbij een belangrijke rol.

Natuurlijk zijn er algemene richtlijnen die je kunt nastreven, maar niemand is natuurlijk hetzelfde. De combinatie van een algemene ergonomietraining en de individuele begeleiding van je medewerkers, heeft een positieve invloed op de algehele gezondheid op kantoor.

Voor het
juiste gebruik
#Kantoorhygiëne

Een gezonde, schone werkplek

Hygiëne en ‘visueel schoon’ is niet hetzelfde. Jouw bureaustoel en de rest van het kantoor kan er schoon uitzien, maar tegelijkertijd erg veel ziekteverwekkers bevatten. Hoe vaak wordt jouw bureaustoel schoongemaakt? Uit ervaring weten wij dat dit heel weinig tot eigenlijk nooit wordt gedaan.

Een bureaustoel bestaat uit veel verschillende materialen en dat maakt het lastig deze schoon te maken en te houden. Onze milieuvriendelijke dieptereinigingsmethode rekent af met ziekteverwekkers zoals virussen en bacteriën. Natuurlijk verwijderen wij organische zichtbare vlekken zodat je stoelen er niet alleen fris uitzien, maar dat ook daadwerkelijk zijn.


Jouw stoel ook schoon hóuden?


Een bureaustoel of een vergaderstoel is schoon totdat iemand deze in gebruik neemt. Om te voorkomen dat je nieuwe of pas gereinigde stoel weer vuil op gaat pakken, kunnen wij deze behandelen zodat zichtbaar en onzichtbaar vuil geen vat meer heeft op het oppervlak.

Verantwoord
schoon

Weten wat wij voor jouw kantoor kunnen betekenen?

Heb jij goede bureaustoelen, maar worden ze niet juist gebruikt? Of wil je jouw huidige bureaustoelen laten reinigen en/of beschermen tegen (on)zichtbaar vuil?
We helpen je graag verder!
ROVO Benelux 2024 ©