HR- Managers

Verbeter de Vitaliteit op de werkvloer

met ROVO’s werkplekinstructies

We begrijpen dat vitaliteitsproblemen op de werkvloer tot uitdagingen kunnen leiden. Bij ROVO Benelux willen we je helpen met een praktische oplossing: een doeltreffende werkplekinstructie.

Als HR- manager krijg je vaak lastige vraagstukken over de gezondheid van jouw collega’s op jouw bureau terecht. Bij ons kunnen we deze klachten analyseren op basis daarvan persoonlijk advies verstrekken. Hoewel bureaustoelen onze specialiteit zijn, richten we ook aandacht op de hoogte van bureaus, de plaatsing van monitoren en het gebruik van muizen en toetsenborden. Een werkplekinstructie van ROVO Benelux voorkomt veelvoorkomende rug-, nek- en schouderklachten en kan verlichting bieden bij bestaande pijntjes. Wij ondersteunen jou in het streven naar een gezonde kantooromgeving.

Wil jij de vitaliteit op de werkvloer verbeteren? Laten we samenwerken voor een gezondere en productievere werkplek. Vraag vandaag nog een demonstratie aan en ontdek hoe onze werkplekinstructies het verschil kunnen maken!

Bureaustoelen zijn onze specialiteit, maar we kijken ook naar de hoogte van het bureau, plaatsing van de monitor en het gebruik van muis en toetsenbord. Een werkplek instructie van ROVO Benelux voorkomt veelvoorkomende rug-, nek- en schouderklachten en kan pijn bij een bestaande klacht ontlasten. Wij helpen in jouw streven naar een vitale kantooromgeving.

verbeter de vitaliteit op de werkvloer als HR manager
Vitale kantooromgeving

Optimaliseer je werkplek

Je staat voor een uitdaging als het gaat om een gezonde werkplek. Een goede stoel is slechts het begin, het juiste gebruik ervan is minstens zo belangrijk.

Ergonomisch verantwoord zitten is cruciaal voor de gezondheid van jou en je collega’s. Onze bureaustoelen dragen bij aan het welzijn van werknemers. De meetbare kracht van een ROVO- bureaustoel vertaalt zich in lager ziekteverzuim en verbeterde productiviteit van je team. ROVO Benelux staat klaar om jouw collega’s te helpen op een gezonde en verantwoorde manier te zitten, wat essentieel is voor een vitale kantooromgeving.

Maar een goede bureaustoel leveren is slechts een deel van ons verhaal. Wij geloven in meer dan alleen uitleggen waar de knoppen en hendels zitten. Wil je ontdekken hoe we dit aanpakken? Vraag dan een demonstratie aan en ontdek hoe ROVO Benelux jouw werkplek kan verbeteren!

Laten we samenwerken aan een gezonde en productieve werkomgeving.

 

Verminder ziekteverzuim met onze ergonomische bureaustoelen als HR manager
Gezonde
Werkplek
ROVO Benelux 2024 ©