Laat ons u helpen!

Als HR manager of medewerker komen uw collega’s met enige regelmaat bij u langs om hun persoonlijke wensen uit te spreken. Wij weten van de vele HR managers die wij kennen en waar wij zaken mee doen, dat dit regelmatig gaat over het gereedschap van de kantoor medewerker. Het bureau, de bureaustoel, de hoeveelheid licht en de akoestiek in de werkruimte. Natuurlijk wilt u het beste voor uw collega’s, maar hoe pakt u dat aan? Win advies in bij één van onze ROVO dealers. Wij hebben kwaliteit, kennis en kunde hoog in het vaandel staan. Onze dealers kunnen u uitstekend adviseren over de te nemen stappen en het invullen van producten hierbij. Met ons assortiment hebben wij de perfecte stoel voor uw bedrijf.

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden u te helpen met bijvoorbeeld een proefplaatsing voor die collega met een zit-probleem?

Neem dan contact met ons op en wij bespreken graag vrijblijvend de mogelijkheden.

Contact

De vraag vanuit uw sector is doorgaans: ik zoek een goede bureaustoel. Ons antwoord is dan: definieer een “goede” bureaustoel. Dit kan voor iedereen anders zijn. Wat zijn de wensen/eisen en het budget?

Doordat wij veel verschillende stoelen leveren is er altijd een stoel die bij uw wensen en eisen past. Wij gaan de uitdaging graag aan. Met name de stoelen uit onze ROVO XP serie zijn zeer divers in te zetten. Zowel qua prijs als uitstraling schieten we hiermee vaak raak! Om u te ontzorgen kunnen wij in samenwerking met onze dealers een zeer nuttige werkplekinstructie verzorgen. Dit zorgt ervoor dat de door uw organisatie aangeschafte bureaustoelen ook daadwerkelijk goed en gezond gebruikt worden. Tevens wordt hierbij het advies met betrekking tot de bureauhoogte, monitor hoogte en het gebruik van toetsenbord en muis niet over geslagen. Zo haalt u het optimale resultaat uit onze meubilair.

HULP NODIG?

Wij helpen u graag verder, u kunt ons bereiken op
085 - 489 04 70 of via info@rovobenelux.eu.
Wij horen graag van u.