#Vitaliteit

Hr-managers

Een goede werkplekinstructie biedt de oplossing

Lastige vraagstukken met betrekking tot vitaliteit op de werkvloer komen vaak bij Hr-managers terecht. Bij ROVO Benelux kunnen we hier aan bijdrage door middel van een goede werkplekinstructie. Klachten aangaande de werkplek van jouw collega’s kunnen we analyseren en op basis daarvan kunnen persoonlijk advies geven.

Bureaustoelen zijn onze specialiteit, maar we kijken ook naar de hoogte van het bureau, plaatsing van de monitor en het gebruik van muis en toetsenbord. Een werkplek instructie van ROVO Benelux voorkomt veelvoorkomende rug-, nek- en schouderklachten en kan pijn bij een bestaande klacht ontlasten. Wij helpen in jouw streven naar een vitale kantooromgeving.

#Verantwoord zitten

Een goede stoel is één, het juist gebruiken twee

Ergonomisch verantwoord zitten waarborgt de gezondheid van je collega’s. Het gebruik van onze bureaustoelen draagt bij aan een gezondere werknemer. De meetbare kracht van een ROVO bureaustoel ligt bijvoorbeeld in een lager ziekteverzuim en verbeterde productiviteit van jouw medewerkers. ROVO Benelux helpt jouw collega’s verantwoord te laten zitten, wat bijdraagt aan een vitale kantooromgeving.

Bij het leveren van een goede bureaustoel hoort natuurlijk ook een goede zitinstructie. Wat ons betreft is dat meer dan alleen uitleggen waar de knoppen en hendels zitten. Wil je weten hoe wij dat aanpakken? Vraag een demonstratie bij ons aan!

Zit
instructie
ROVO Benelux 2023 ©