De Rovo specials. Soms is een "normale" stoel niet goed genoeg.

Specials

De ROVO specials voor bijna iedere bureaustoel toepassing een oplossing.

Flexibel werken of 24 uur belastbaarheid voor uw stoel? Onze XP serie met onze specials biedt u diverse mogelijkheden. Met onze AT serie wordt de gewichtinstelling van uw stoel automatisch ingesteld en geeft u aangenaam maar vooral een ergonomisch verantwoord zitcomfort.

24 uur belastbaar? De S24 is 24 uur per dag inzetbaar! Extra Power voor robuuste toepassingen. Deze stoel volgt in ieder detail de hoogste kwaliteitsstandaard voor bedrijven met continu- of ploegendiensten.

XP XL bureaustoel voor zwaardere werknemers tot 200 kg. Het biedt met zijn bijzonder comfortabele kussens en speciale synchroon mechaniek veel comfort voor lange werkdagen.

In ieder bedrijf is er wel eens behoefte aan een bijzondere oplossing. Rovo is een bedrijf met veel praktijkervaring een weet wat de meest voorkomende wensen zijn. Benader ons of onze dealers voor het begin van uw oplossing.
De veelzijdigheid in de XP serie ziet u ook terug in de gebruikte materialen. De honderden stoffen en tientallen ledersoorten laten zich eenvoudig combineren voor jaren lang comfort.
De bureaustoel is nagenoeg onderhoudsvrij al zal af en toe een poetslapje een stofzuiger en een lederolie u goede diensten bewijzen.
Rovo Chair fabriceert haar stoelen volledig zelf in Duitsland. Ieder stoel word speciaal voor u gebouwd. De vele kleuren combinaties hebben menig interieur designer en architect al overgehaald met deze stoelen te gaan werken.
Bij sommige oplossingen en aanpassingen schakelen wij de hulp in van specialisten in Nederland om uw stoel nog beter te kunnen personaliseren.
Wanneer u een uniforme uitstraling wenst op uw kantoor kijk dan ook even bij de conferentie/vergader stoelen uit de XP serie.