#Specials

Net éven een ander postuur?

Wij helpen je met de juiste bureaustoel

Bij ROVO Benelux bieden we zitoplossingen aan voor iedereen en daarmee bedoelen we ook écht iedereen. Of het nu gaat om een bureaustoel voor lange mensen of een zitoplossing voor zware mensen: vraag ons naar de mogelijkheden! We denken graag met je mee.

Wij noemen deze pagina specials, maar eigenlijk is dit bij ons heel gewoon. De meeste bureaustoelen worden voor 90% van de beeldschermwerkers ontworpen. Die andere 10% moet zich maar zien te redden, toch? Wij vinden van niet!

Daarom kunnen wij onze reguliere stoelen uit bijvoorbeeld de XP serie, ook leveren voor lange, kleine, dikke en dunne mensen. Maar ook met andere aanpassingen denken we graag met je mee. Heb je regelmatig last van je stuitje? Wij maken een zitting met een stuituitsparing, zodat de druk verlaagd wordt. En zo zijn er nog veel meer situaties waarbij we je graag helpen met een passende stoel.

#XPXL 8020-8030

Voor lang en/of zwaar

De XP XL bureaustoel is zeer geschikt voor zwaardere werknemers tot 200 kg. Het biedt met zijn bijzonder comfortabele kussens en speciale synchroon mechaniek veel comfort tijdens lange werkdagen. Omdat deze serie op dezelfde tafel is ontworpen als de reguliere XP serie valt hij niet op in het kantoor, maar sluit hij naadloos aan op de reguliere stoelen.


24-uurs bureaustoel


Doordat de XP XL zo robuust is uitgevoerd, is hij ook meer dan geschikt als 24-uurs stoel. Dit in combinatie met stoffen die qua sterkte gaan tot 500.000 touren Martindale, maakt dat je ook in de controller rooms en meldkamers ergonomisch kunt werken.

ROVO_XPXL_8030 zware mensen ergonomische bureaustoel
Zwaar en
lang werk
Ergonomische bureaustoel ROVO Eco Ergo Balance
#ECO 1050 en 1060

ECO 1050 en 1060: klein, maar fijn

De ROVO ECO serie is uitermate geschikt voor mensen die niet zo groot zijn. De reguliere stoelen uit de ECO serie voldoen vaak al aan de wensen, maar wil je liever een kortere zitting en een lagere verstelling van de gasveer? Dat is geen enkel probleem! Ook kleinere mensen hebben recht op een ergonomische bureaustoel die goed bij hun postuur past.

Mensen met een smal postuur hebben vaak het nadeel dat ze de belangrijke armleggers niet goed kunnen benutten. Hebben wij daar een oplossing voor? Ja, natuurlijk! We voorzien je graag meer informatie en persoonlijk advies.

Kort
maar krachtig

Benieuwd welke stoel bij jou past?

Vraag het onze adviseurs.

Een bureaustoel voor jou alleen of een bureaustoel voor jullie hele team? Het is allemaal mogelijk! Natuurlijk wil je goed geïnformeerd worden en de stoel eerst uitproberen. Vraag vrijblijvend een proefplaatsing bij ons aan of neem contact met ons op voor persoonlijk advies en jouw dichtstbijzijnde ROVO dealer. We helpen je graag verder!
ROVO Benelux 2024 ©