#Samenwerken

Wil jij ROVO dealer worden?

Sluit je aan bij ons netwerk van trouwe partners

Ben je op zoek naar een aanbieder van kwalitatief hoogwaardige ergonomische stoelen? Dan is je zoektocht bij deze voltooid. Maak kennis met ROVO Benelux, importeur van bureaustoelen.

Wij komen onze afspraken na, geven maximale ondersteuning door middel van trainingen, bieden onze stoelen op proef ter beschikking aan en geven zitinstructies bij jouw klanten. Wil je meer weten? We maken graag kennis met je!

#Selectie

ROVO dealer word je niet zomaar

ROVO Benelux werkt uitsluitend samen met door ons geselecteerde dealers. Onze dealers moeten de kennis en kunde in huis hebben of bereid zijn hier trainingen voor te volgen. Wij leveren toegevoegde waarde, maar verwachten dat ook van onze dealers. Samen de markt benaderen, dat is ons doel. Zaken doen met ROVO Benelux, is zaken doen met een betrouwbare partij en dat kunnen onze huidige dealers als geen ander beamen. Ons voornaamste doel is om jou en je klant te helpen.

Bureaustoelen voor een functioneel en fraai kantoor interieur
Maximale
service
#Voordelen

Wij helpen je de markt te benaderen

Als dealer van ROVO krijg je toegang tot onze exclusieve dealer-login. Deze voorziet je van alle benodigde digitale content. Tevens leveren wij gedrukte media die je aan jouw relaties kunt meegeven. Ook hebben wij onze eigen marketingafdeling, die jou van gepersonaliseerde content kan voorzien. Door je hierbij te ondersteunen, hopen we dat jij je kunt focussen op andere zaken die voor jou van belang zijn.

Om jezelf goed te profileren in de markt is het van belang je te onderscheiden van de concurrentie; een doorsnee bureaustoel is immer overal te koop. Wat zij de voordelen van een ROVO-stoel? En waarom moeten ze bij jou zijn? Dit is de toegevoegde waarde die wij bedoelen. Wij zijn het verschil en maken het verschil.

Wij blijven
in beweging

Maximale ondersteuning

We delen graag enkele voorbeelden met je!

ROVO Motion

Contacten in de hoogste versnelling! Een goed voorbeeld is onze ROVO MOTION workshop. Dit is een volledig voorgeprogrammeerd draaiboek, waarmee je binnen twee maanden een workshop op touw zet voor je relaties. Na het afronden ervan ontvang je gegarandeerd leads!

Seating 2020

In samenwerking met het OFFI Instituut maken we afspraken bij kantoor professionals die belangstelling hebben in een betere ergonomie op kantoor. Hiervoor plaatsen we de ROVO Ergo Balance als teststoel en gaan deze na twee weken evalueren. Mooie nieuwe contacten en kennis opdoen.

Werkplekinstructie

Ter ondersteuning van de nieuw geleverde ROVO stoelen staan wij je graag bij om de stoelen voor de eindgebruiker in te stellen.

Rovo marketing ondersteuning

Marketing

Door onze jarenlange ervaring en opgedane expertise hebben wij al veel van onze dealers kunnen helpen met allerhande marketing activiteiten. Of het nu gaat om het bedenken van een acquisitieplan of het ontwerpen van een brochure. Wij zullen altijd proberen jou te ondersteunen.

ROVO Benelux 2024 ©