#R12

ROVO R12

Design meets ergonomie

De ROVO R12 serie past perfect in een moderne kantooromgeving en sluit goed aan bij het huidige kantoormeubilair. Ergonomie en design vinden hun perfecte balans in deze zeer fraaie bureaustoel. Daarnaast is ook aan duurzaamheid gedacht, want deze stoel is voor 98% recyclebaar!

Kenmerkend voor deze serie is de markante rugverbinding, maar ook de slanke lamellen in de rug trekken de aandacht als opvallend design element. Niet voor niets is de ROVO R12 bekroond met een Red Dot Design Award.

#model 6060

R12 6060: verantwoord design

De R12 6060 is transparant vormgegeven en gemaakt voor een optimale zithouding. De mogelijkheid om te kiezen tussen een comfortsynchroontechniek en een Ergo Balance techniek, maakt de ROVO R12 de perfecte keuze voor iedere werkplek. De Ergo Balance 3D-techniek stimuleert impulsief dynamisch zitten, oftewel bewegend zitten. Dit is ontzettend gezond voor zowel lichaam als geest. Ergonomie en design vinden hun perfecte balans in deze zeer fraaie bureaustoel.

DIN/EN 12529 EN 1335, ergonomisch goedgekeurd, quality office.

Red Dot
Award
#model 6070

R12 6070 inclusief hoofdsteun

Onze ROVO R12 6070 bureaustoel heeft dezelfde ergonomische eigenschappen als de R12 6060, maar het verschil zit hem in de verstelbare hoofdsteun voor meer comfort en een luxe uitstraling.

De ROVO R12 past perfect in een moderne kantooromgeving en sluit goed aan bij het huidige kantoormeubilair. Ook is deze stoel voor 98% recyclebaar. Hij bestaat voor het grootste gedeelte uit aluminium en kunststoffen en dit zijn materialen die goed te zijn hergebruiken.

DIN/EN 12529 EN 1335, ergonomisch goedgekeurd, quality office.

Optioneel
Ergobalance

Highlights

Bureaustoel voor lange mensen_ROVO benelux

Aluminium rugbeugel

Kenmerkend voor de ROVO R12 is de aluminium rugbeugel. In combinatie met het voetenkruis is deze verkrijgbaar in zwart, zilver of aluminium gepolijst.

Lendensteun

De ROVO R12 is optioneel uit te voeren met een verstelbare lendensteun voor meer druk in de rug. Dit draagt bij aan het hoge zitcomfort.

Lamellen

Een mooi design element van de ROVO R12 is de unieke rug met horizontale lamellen. Dit ziet er niet alleen optisch fraai uit, maar het zorgt ook voor de nodige stevigheid, wat bij deze netweave stoel resulteert in extra comfort.

Armleggers

Voor de ROVO R12 zijn optioneel verschillende armleggers verkrijgbaar. Van eenvoudig tot multifunctioneel; er is voor ieder wat wils.

Wielen

Het aluminium of kunststof 5-teens voetenkruis kan worden voorzien van harde, zachte of universele wielen. Tevens zijn er mooie design wielen met chromen ring verkrijgbaar.

Stoffen

De stoffencollectie voor de ROVO R12 is zeer uitgebreid. Zo zijn er ook bicolor combinaties mogelijk voor een unieke uitstraling.

Benieuwd welke stoel bij jou past?

Vraag het onze adviseurs.

Een bureaustoel voor jou alleen of een bureaustoel voor jullie hele team? Het is allemaal mogelijk! Natuurlijk wil je goed geïnformeerd worden en de stoel eerst uitproberen. Vraag vrijblijvend een proefplaatsing bij ons aan of neem contact met ons op voor persoonlijk advies en jouw dichtstbijzijnde ROVO dealer. We helpen je graag verder!
Verantwoord
Design
ROVO Benelux 2024 ©