Ontzorgen

Facility managers

Wij maken jouw werk eenvoudiger

Wij begrijpen de uitdagingen waar jij als facility manager tegen aanloopt en we staan klaar om je daarbij te helpen. Een van de vele taken op jouw bord is de reparatie en het onderhoud van kantoorstoelen. Wij hebben de ideale oplossing voor jou, namelijk de bureaustoelen van ROVO.

Onze eigen technische dienst is verspreid door heel Nederland en België, waardoor we snel en efficiënt reparaties op locatie kunnen uitvoeren. Geen zorgen meer over lange wachttijden!

Maar dat is nog niet alles. We bieden ook dieptereiniging aan, een bewezen methoden om jouw stoelen hygiënisch schoon te houden voor maar liefst vijf jaar. Als je investeert in ROVO-bureaustoelen, investeer je ook in tijdsbesparing en probleemloos stoelbeheer

Klaar om deze last van je schouders te halen? Neem dan vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we jouw werk eenvoudiger kunnen maken.

Facility manager_ Ontzorgen_ROVO Benelux
Efficiënt beheer

Facility management ontzorgd

Herken je dit? Je hebt dagelijks te maken met een flinke lijst van verantwoordelijkheden, waaronder:

  • Beheer van het facilitaire budget en streven naar kostenbesparing
  • Onderhoud en beheer van facilitaire voorzieningen.
  • Selectie en beheer van leveranciers van facilitaire diensten
  • Waarborgen van veiligheid en naleving van regelgeving
  • Effectieve communicatie en samenwerking met interne belanghebbende

Het goed nieuws is dat je deze uitdagingen niet in je eentje hoeft aan te pakken. ROVO Benelux is er om jou te ontzorgen!

Wij begrijpen de druk waaronder je staat en bieden oplossingen die je helpen tijd en moeite te besparen. Laat ons jouw facilitaire partner zijn en samen zorgen we voor een efficiëntere en soepeler beheer van je kantoorstoelen.

Het ontzorgen van Facility management
Efficiënt
beheer
Investeer in een zorgeloze kantooromgeving
Kantoormeubilair

Investeer in een zorgeloze kantooromgeving

Als facility manager heb je een budget toegewezen gekregen voor kantoormeubilair en het onderhoud ervan. Maar hoe maak je de juiste keuzes?

Laten we het eens onder de loep nemen. Je zou kunnen kiezen voor meubilair met de laagste prijs, maar bedenk dat dit op de lange termijn kan leiden tot hogere onderhoudskosten. Maar als je kiest voor de bureaustoelen van ROVO, maak je een duurzame keuze voor mens en milieu, en bovendien zijn ze vrijwel onderhoudsvrij!

Wat nog beter is, is dat we je 5 jaar lang hygiënische schone stoelen garanderen als je ervoor kiest om ze door ons te laten behandelen en beschermen. Zelf als er onverhoopt vuil op de stoel terechtkomt, kun je dit eenvoudig zelf schoonmaken.

Klaar om te investeren in een zorgeloze kantooromgeving? Laten we samenwerken! Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe de bureaustoelen van ROVO je kunnen ontzorgen.

 

Kantoor
meubilair
ROVO Benelux 2024 ©