#Vergaderstoelen

Comfortabel overleg

Passend bij iedere serie bureaustoelen

Vergader- of conferentiestoelen zijn er in vele soorten en maten. Belangrijk hierbij is dat ze comfortabel zitten en bijdragen aan de juiste werkhouding. Bij ROVO heeft iedere serie bureaustoelen een eigen bijpassende vergaderstoel. Zo zit er altijd een variant bij waarmee je een consistentie uitstraling kunt realiseren op de werkvloer. 

#Slede modellen

Sledestoelen voor meer comfort

De slede modellen van onze vergaderstoelen kennen een iets verende werking waardoor je ontspannen kunt vergaderen. De buizenframes zijn vaak in de kleuren chroom, zilver of zwart te verkrijgen. Zoals je van ons gewend bent heb je een ruime keuze uit verschillende kleuren, stoffen en materialen.

Ontspannen
overleg
#4-poot modellen

4-poot stoelen voor een actieve houding

De 4-poot modellen van onze vergaderstoelen staan garant voor een actieve houding. De buizenframes zijn vaak in de kleuren chroom, zilver of zwart te verkrijgen. Zoals je van ons gewend bent heb je een ruime keuze uit verschillende kleuren, stoffen en materialen.

Actief
vergaderen

Benieuwd welke stoel bij jou past?

Vraag het onze adviseurs.

Een bureaustoel voor jou alleen of een bureaustoel voor jullie hele team? Het is allemaal mogelijk! Natuurlijk wil je goed geïnformeerd worden en de stoel eerst uitproberen. Vraag vrijblijvend een proefplaatsing bij ons aan of neem contact met ons op voor persoonlijk advies en jouw dichtstbijzijnde ROVO dealer. We helpen je graag verder!
Relaxed
overleg
ROVO Benelux 2024 ©