Interieurstylisten

Functioneel en stijlvol interieur

met de bureaustoelen van ROVO

Als interieurstylist begrijp je ongetwijfeld het belang van zowel functionaliteit als esthetiek in een interieur. ROVO-bureaustoelen bieden de perfecte oplossing, want ze zijn modulair op te bouwen. Elke bureaustoel kan naadloos opgaan in zijn omgeving of dienen als stijlvolle eyecatcher.

ROVO geeft jou, als interieurstylist, de vrijheid om esthetische keuzes te maken. Met de keuze uit honderden verschillende stoffen en ledersoorten, kun je de stoelen volledig aanpassen aan de unieke stijl van jouw interieur. Bovendien zijn ROVO-bureaustoelen verkrijgbaar in bicolor uitvoeringen, waarmee je verschillende kleuren en ledersoorten kunt combineren.

Laat je creativiteit de vrije loop en creëer een interieur dat zowel functioneel als visueel aantrekkelijk is. Laat ons je helpen bij het realiseren van jouw interieurvisie.

Neem vandaag nog contact met ons en ontdek de mogelijkheden van design met ROVO-bureaustoelen.

Bureaustoelen voor een functioneel en fraai kantoor interieur
Interieurontwerp

Ontdek je creatieve kracht met pCon!

Creativiteit is voor een interieurstylist van onschatbare waarde. Het vermogen om unieke en originele ontwerpen te creëren die voldoen aan de wensen van je klanten is cruciaal. Maar ben je altijd op de hoogte van de mogelijkheden die productfabrikanten je te bieden hebben?Hierbij kunnen wij je helpen.

Onze producten zijn opgenomen in de pCon-database, het ontwerpprogramma waar je waarschijnlijk al bekend mee bent. Wil je volledige toegang tot onze database? Aarzel niet en neem contact met ons op om toegang te krijgen tot een wereld van creatieve mogelijkheden.

Stijlvolle
ergonomie
Bureaustoelen voor een functioneel en fraai kantoor interieur
Ergonomisch ontwerp

Een overvloed aan keuzemogelijkheden

In het diverse assortiment van ROVO vind je een overvloed aan keuzemogelijkheden: diverse modellen, kleuren en andere opties. Natuurlijk bieden wij een standaardcollectie stoffen, maar je als je specifieke stoffen in gedachten hebt, staan we open voor jouw eigen selecties.

Bovendien geven veel onze modellen je de vrijheid om verschillende kleuren op één stoel te gebruiken (bicolor). Ontdek de eindeloze mogelijkheden die we bieden en vraag ons naar de details.

Het ergonomische aspect wordt soms over het hoofd gezien door interieurstylisten. Bij ROVO ben je echter verzekerd van stoelen die niet alleen stijlvol zijn, maar ergonomisch verantwoord. Wist je dat diverse stoelen van ons al prijzen hebben gewonnen, waaronder de Red Dot Design Award en de German Design Award. Laat je interieur tot leven komen met functioneel design en de bekroonde kwaliteit van ROVO.  

 

Ergonomisch
ontwerp
ROVO Benelux 2024 ©