#XL

ROVO XL

Verantwoord zitten op niveau

Met de ROVO XL werk je op het hoogste niveau. Duurzaamheid, ergonomie, comfort; de XL serie heeft het allemaal. De ROVO XL is voorzien van een zuiver leren voorkant en een kunstleren achterkant. Hierdoor heeft de stoel een luxe uitstraling, maar tegelijkertijd blijft de prijs zeer aantrekkelijk.

De hoge ergonomisch gevormde rug voelt gelijk prettig aan en de zitting en armleggers zijn goed verstelbaar, ook voor de wat langere mensen. Doordat de stoel zowel comfortabel als betaalbaar is, biedt het gelijk de juiste toegevoegde waarde. 

#model XL 5910

XL 5910 voor de beste ondersteuning

Directiemeubilair hoeft niet duur te zijn. Met de bureaustoel en conferentiestoel uit de XL serie kies je voor een serie die uitblinkt in een goede prijs-kwaliteitverhouding. De XL 5910 is goed verstelbaar en biedt daardoor een goede ondersteuning voor iedere gebruiker.

EN 1335, ergonomisch goedgekeurd, quality office

Maximale
uitstraling

Highlights

Vrijblijvend uitproberen_Ergonomische_Bureaustoelen_ROVO XL_5910

ROVO XL 5910

De ROVO XL 5910 biedt maximaal comfort. Het fijne leer op de zitting en de voorkant van de rugleuning staalt luxe uit. De achterkant van de rug en de wangen van de zitting hebben niets te lijden en zijn daarom uitgevoerd in perfect passend kunstleer. Zo houden we ook een stoel op directieniveau betaalbaar.

Synchroonmechaniek S4

De ROVO XL 5910 is uitgevoerd met ons comfort S4 synchroonmechaniek. Zeer goed en eenvoudig te verstellen in zitdiepte, hoogte en weerstand op de rugleuning. En dat allemaal in slechts een paar stappen.

XL_5910 2

Armleggers

De ROVO XL is standaard uitgevoerd met de XL3 armlegger. Deze past mooi bij het luxe uiterlijk van de stoel en is in hoogte verstelbaar. Liever multifunctionele armleggers? Dan is de armlegger XL2 een goede optie.

Hoge rugleuning

De ROVO XL 5910 is voorzien van een luxe hoge rugleuning. De XL wordt meer dan eens ingezet voor wat langere mensen die de hoogte van de rug zeer kunnen waarderen.

Benieuwd welke stoel bij jou past?

Vraag het onze adviseurs.

Een bureaustoel voor jou alleen of een bureaustoel voor jullie hele team? Het is allemaal mogelijk! Natuurlijk wil je goed geïnformeerd worden en de stoel eerst uitproberen. Vraag vrijblijvend een proefplaatsing bij ons aan of neem contact met ons op voor persoonlijk advies en jouw dichtstbijzijnde ROVO dealer. We helpen je graag verder!
ROVO Benelux 2024 ©