De Rovo XL. Verantwoord zitten op niveau. Luxe maar dan betaalbaar.

XL

De Rovo XL is werken op managers niveau. Duurzaamheid, ergonomie allemaal top!

De Rovo XL is voorzien van een zuiver lederen voorkant en een kunstlederen achterkant waardoor de prijs van de stoel zeer aantrekkelijk blijft. Tevens blijft hierdoor de kwaliteit subliem. De hoge ergonomisch gevormde rug voelt gelijk prettig aan. De zitting en de armleggers zijn goed verstelbaar. Ook voor de wat langere mensen. Doordat de stoel zeer comfortabel is en daarnaast ook betaalbaar is hij snel van toegevoegde waarde voor u.

Ook is de Rovo XL voorzien van zeer sterke armleggers en aluminium gepolijst voetenkruis die de duurzaamheid ten goed komen. Wel is hij alleen in zwart leder verkrijgbaar.

De bureaustoel is nagenoeg onderhoudsvrij al zal af en toe een poets lapje en een lederolie u goede diensten bewijzen. De XL bureaustoel is snel leverbaar. Binnen 5/7 werkdagen word hij bij uw dealer afgeleverd. Hierna neemt de dealer de eind uitlevering voor zijn rekening. Wanneer u een uniforme uitstraling wenst op uw kantoor kijk dan ook even bij de conferentie/vergader stoelen uit de XL serie.