#TWIST

ROVO TWIST

Een stoel en tafel in één

De ROVO TWIST is een stoel en tafel in één. Deze unieke zitoplossing heeft een stevig en dynamisch design dat perfect tot z’n recht komt in ieder kantoor. De ROVO TWIST in een ontvangstruimte verkort de wachttijd, maar nodigt ook uit voor een gesprek. De TWIST brengt mensen samen en maakt communicatie op een dynamische manier mogelijk.

Vergeet het standaard ontvangst meubilair en kies voor de oplossing van de moderne nieuwe generatie. Een eenvoudige sta-hulp? ROVO TWIST! Een kort gesprek? ROVO TWIST! De mogelijkheden zijn écht eindeloos en dat maakt de ROVO TWIST een verrijking voor ieder kantoor.

#TWIST

Dynamisch brainstormen

Met de ROVO TWIST wordt de dynamiek op kantoor direct verbeterd. De TWIST is in te zetten als een laagdrempelige zitplek, maar ook als dynamisch overlegmeubilair. Zeker wanneer je meerdere van deze stoelen samenbrengt in een ruimte, ervaar je hoe de organische vormen bijdragen aan een ontspannen sfeer op kantoor. De ROVO TWIST is verkrijgbaar in vele stoffen en kleuren, zodat iedere interieurontwerper creatief aan de slag kan gaan met deze unieke zitoplossing.

Verkrijgbaar in vele stoffen en kleuren zodat iedere interieurontwerper een positieve vibe krijgt bij de inrichting.

Dynamisch
overleggen

Highlights

Benieuwd welke stoel bij jou past?

Vraag het onze adviseurs.

Een bureaustoel voor jou alleen of een bureaustoel voor jullie hele team? Het is allemaal mogelijk! Natuurlijk wil je goed geïnformeerd worden en de stoel eerst uitproberen. Vraag vrijblijvend een proefplaatsing bij ons aan of neem contact met ons op voor persoonlijk advies en jouw dichtstbijzijnde ROVO dealer. We helpen je graag verder!
ROVO Benelux 2024 ©