#XN

ROVO XN

Stijlvolle ergonomie

De XN serie is voorzien van de modernste stoelen. Het 2D-net voor luchtige transparantie, het opgevulde 3D-net of een gestoffeerde rug. Natuurlijk is een op hoogte instelbare lendensteun als optie verkrijgbaar, waardoor uw lage rug optimaal ondersteund wordt. 

Liever een gestoffeerde rugleuning in plaats van een mesh netweave rug? Natuurlijk kan dat bij ROVO! We vertellen je graag meer over de vele mogelijkheden.

#model XN 5060

XN 5060 netweave met lendensteun

De XN 5060 heeft standaard een netweave rugleuning met optioneel een lendensteun die in hoogte verstelbaar is. Indien gewenst kan deze uitgerust worden met oppompbare airplus module.

Kenmerkend voor deze serie is de fraai vormgegeven rugverbinder in gepolijst aluminium. Maar daarnaast zijn er nog talloze andere mogelijkheden waar je uit kunt kiezen bij de XN 5060 serie. Voor een totaal overzicht van alle mogelijkheden verwijzen we je graag door naar onze brochure.

DIN/EN 12529 EN 1335, ergonomisch goedgekeurd, quality office.

Mesh rug
comfort
#model XN 5070

XN 5070 met maximale uitstraling

Onze ROVO XN 5070 bureaustoel heeft dezelfde ergonomische eigenschappen als de XN 5060, maar het verschil zit hem in de verstelbare hoofdsteun. 

Kenmerkend voor deze serie is de fraai vormgegeven rugverbinder in gepolijst aluminium. Een netweave rug met oppompbare lendensteun? Ook dat kat bij de XN serie! Voor een totaal overzicht van alle mogelijkheden verwijzen we je graag door naar onze brochure.

DIN/EN 12529 EN 1335, ergonomisch goedgekeurd, quality office.

Lendensteun
opblaasbaar

Highlights

Rugverbinder

Hoe mooi wil je een bureaustoel maken? De ROVO XN serie kenmerkt zich door de aluminium rugverbinder. Dit is een extra designelement bovenop de fijne ergonomische eigenschappen.

Lendensteun

Ook een mesh netweave rugleuning kan niet zonder goede lendensteun. Daarom kun je de ROVO XN serie voorzien van een in hoogte verstelbare lendensteun mèt of zonder oppomp functie.

Bureaustoel voor kleine mensen XN_5060

ROVO XN 5060

DE ROVO XN serie heeft in de basis een netweave rugleuning voor licht en luchtig comfort. Deze is ook uit te voeren met een gestoffeerde rug en 'welded' rugleuning

Ergonomische bureaustoel ROVO XN_5060

Armleggers

De ROVO XN serie is uit te voeren met diverse armleggers. Daarnaast hebben wij specifiek voor de XN serie een armlegger die voldoet aan de NPR richtlijnen. Multifunctioneel inzetbaar dus!

Benieuwd welke stoel bij jou past?

Vraag het onze adviseurs.

Een bureaustoel voor jou alleen of een bureaustoel voor jullie hele team? Het is allemaal mogelijk! Natuurlijk wil je goed geïnformeerd worden en de stoel eerst uitproberen. Vraag vrijblijvend een proefplaatsing bij ons aan of neem contact met ons op voor persoonlijk advies en jouw dichtstbijzijnde ROVO dealer. We helpen je graag verder!
ROVO Benelux 2024 ©