De ROVO XN een eigentijdse bureaustoel transparant en comfortabel.

XN

De ROVO XN, een netweave stoel die wél alle ondersteuning bied die u bij een goede bureaustoel mag verwachten.

De ROVO XN heeft een slank contour maar is toch een stijlvolle verschijning. Bijzonder stijlvol is de rug, die zich met 3 verschillende net-kwaliteiten laat bespannen.

Vanzelfsprekend kan het synchroon mechaniek (met de vele instelmogelijkheden) al zittend bediend worden. Een stoel voor de toekomst in uw kantoor. Ook leverbaar in een NPR 1813 uitvoering.

De XN serie is uitstekend in staat uw kantoor te voorzien van de modernste stoelen. Tevens is deze serie extra luxe uit te voeren waardoor hij al in menig directie kantoor is te vinden. Het 2D-net voor luchtige transparantie, het opgevulde 3D-net of een gestoffeerde rug. Bij alle drie de kwaliteiten blijft de modellijn slank en transparant. Natuurlijk is een goed op hoogte instelbare lumbaal/lende steun als optie verkrijgbaar waardoor uw lage rug optimaal ondersteunt wordt. Dit in combinatie met gepolijst aluminium onderdelen zorgt dat een luxe afwerking en uitstraling gewaarborgd zijn.

De bureaustoel is nagenoeg onderhoudsvrij, al zal af en toe een poets lapje en een stofzuiger u goede diensten bewijzen. Rovo Chair fabriceert haar stoelen volledig zelf in Duitsland. Ieder stoel word speciaal voor u gebouwd. De vele kleuren combinaties hebben menig interieur designer en architect al overgehaald met deze stoelen te gaan werken. Wanneer u een uniforme uitstraling wenst op uw kantoor kijk dan ook even bij de conferentie/vergader stoelen uit de XN serie.