#Samenwerken

Inkoopmanagers

Voor projecten groot en klein

Bij de aanschaf van bureaustoelen wil je meer dan alleen het product; je bent op zoek naar mensen om een samenwerkingsverband mee aan te gaan. ROVO Benelux is naast leverancier van ergonomische bureaustoelen een bedrijf dat een zeer hoge standaard kent aangaande klantbeleving en service.

Als inkoopmanager kom je regelmatig in situaties waarin juist die service essentieel is. ROVO Benelux denkt graag met je mee, zodat we samen tot een passende oplossing komen voor ieder vraagstuk. ROVO biedt de kwaliteit die je verdient.

#Kwaliteit

Goedkoop is vaak duurkoop!

Is goedkoop altijd de beste deal? Daarop weet je waarschijnlijk zelf wel het antwoord. De uitdrukking ‘goedkoop is duurkoop’ komt natuurlijk ergens vandaan. Zijn de stoelen van ROVO dan duur? Néé... de term ‘duur’ wil zeggen dat je voor het geleverde product te veel geld hebt betaald, wat het achteraf niet waard blijkt te zijn.

De stoelen van ROVO begeven zich in het middensegment qua inkoopprijs, maar in het hoge segment als het gaat om ergonomie en service. Doordat ROVO stoelen het meer dan uitstekend doen in een project, bewijst het grote aantal projecten dat door ROVO wereldwijd gewonnen wordt.

Interessante
aanschaf
#USP's

Ontdek de voordelen van ROVO Benelux

Het ROVO assortiment is veelzijdig en daardoor kunnen wij altijd een passende zitoplossing bieden voor ieder vraagstuk. Voor de organisatie is het van belang dat de stoel inzetbaar is voor de meeste medewerkers. Daarnaast moeten er indien nodig aanpassingen mogelijk zijn, voor medewerkers met andere behoeften. Denk bijvoorbeeld aan een stoel voor zware mensen of een zitoplossing voor kleine of juist lange medewerkers. Bij ROVO het dat allemaal mogelijk!


Duurzame bureaustoelen met een goede prijs


Wij leveren onze stoelen niet alleen tegen aantrekkelijke prijzen, maar wij leveren hierbij ook altijd een uitstekende service. Je kunt bij ons terecht voor een individuele stoel, maar ook voor grotere aantallen binnen een project. Daarnaast is een nalevering van eventuele onderdelen bij ons geen probleem. Zo kun je onze ROVO stoelen een tweede leven geven!

Alle ROVO stoelen hebben een garantie van 5 jaar. Op verzoek kunnen wij na 4,5 jaar langskomen voor een servicebeurt, zodat de stoelen langer meegaan zonder extra kosten te hoeven maken. De TCO wordt hiermee duidelijk verlaagd.

TCO,
verlaagd

Weten welke stoel bij jou past?

Vraag het onze adviseurs.

Een bureaustoel voor jou alleen of een bureaustoel voor jullie hele team? Het is allemaal mogelijk. Natuurlijk wil je goed geïnformeerd worden en de stoel eerst uitproberen. Klik hiervoor boven aan de pagina eens op 'Ervaren'. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of jouw dichtstbijzijnde verkooppunt van ROVO bureaustoelen.
ROVO Benelux 2023 ©