ROVO is uw leverancier als u zoekt naar goede en bureau- en vergaderstoelen.

Binnen uw organisatie werken verschillende mensen die betrokken zijn bij het maken van een keuze van een goede bureaustoel. Uw facilitair medewerker of HR functionaris kijkt samen met u en  een aantal collega’s naar het wensenlijstje en testen een aantal stoelen uit. Daarnaast komt er wellicht een interieurstylist in beeld die een bepaalde sfeer wil neerzetten en uiteindelijk komen ze bij u: de inkoper. Misschien bent u zo’n duizendpoot die dit allemaal zelf doet, of u betrekt uw collega’s hierbij. Waarschijnlijk heeft u nog wat vragen; wat kost een goede bureaustoel en wat is het budget, hoe staat het met de garantie en de nazorg? Allemaal vragen die wij bij ROVO goed kunnen beantwoorden of helpen bij het maken van de juiste keuzes. ROVO heeft stoelen met een zeer goede prijs kwaliteitsverhouding. U krijgt dus veel waar voor uw geld.

Met alleen het aanschaffen van goed, degelijk en ergonomisch meubilair bent u er nog niet. Uw bedrijf heeft tevens (als het niet binnen de organisatie aanwezig is) een adviseur nodig om de medewerkers een juiste instructie te geven. Om een voorbeeld te geven…met de aanschaf van één van de veiligste auto’s ter wereld rijd je niet gelijk veilig wanneer je met 120 km per uur door de bebouwde kom rijdt zonder gordel om. Zo is het ook met goed meubilair. Hier hoort een instructie bij die verder gaat dan de uitleg van de handels/schakelaars. Alleen zo profiteren u en uw collega’s optimaal van de aanschaf van het meubilair.

ROVO R12 bureaustoel

Neem contact met ons op voor de dichtstbijzijnde dealer die u volledig kan ondersteunen.

Wij beschikken over aantrekkelijk geprijsde stoelen. Naast een aantrekkelijk prijs is ook een goede service van belang. Een kapotte stoel levert natuurlijk weer extra werk op en daar zat u nou niet echt op te wachten. Naast onze aantrekkelijke prijzen leveren wij een uitstekende service middels een eigen serviceafdeling. Tevens kunnen wij op al onze producten onderdelen naleveren, waardoor wij stoelen een tweede leven kunnen geven.

Voor de individuele stoel, maar ook voor grotere aantallen bent u bij ROVO aan het juiste adres.

HULP NODIG?

Wij helpen u graag verder, u kunt ons bereiken op
085 - 489 04 70 of via info@rovobenelux.eu.
Wij horen graag van u.