#Voorstellen

Over ROVO Benelux

Wie zijn wij?

ROVO Benelux B.V. is de exclusieve importeur van ROVO Chair bureaustoelen voor Nederland en België. Via een zorgvuldig uitgekozen dealernetwerk van stoelspecialisten en kantoor- en projectinrichters, vinden onze stoelen hun weg naar de eindgebruiker. Dit maakt ROVO Benelux dé partner op het gebied van bureaustoelen voor zowel bedrijven als particulieren. Een écht familiebedrijf Aangenaam kennis te maken, wij zijn Wim van der Vegt en Robert Bruggeman; zwagers en eigenaren van ROVO Benelux. In januari 2011 hebben wij ROVO Nederland overgenomen en dit samen verder uitgebreid tot waar het nu staat: een volwassen en succesvol familiebedrijf. Ons team is in de afgelopen jaren verrijkt met Mart van der Vegt, Vince Bruggeman, Rik van der Vegt en Nicole Barink. Wij hebben allemaal dezelfde passie: samenwerken met mensen om mooie projecten te realiseren. Deze passie voor kantoormeubilair en met name bureaustoelen, spat er bij ons vanaf. We genieten van iedere stoel die we aanbieden en waar gebruikers dagelijks zoveel plezier en comfort aan beleven en die zelfs gezondheidsklachten weten te voorkomen.


ROVO Benelux
#Visie

ROVO BENELUX

“Wij blijven in beweging, jij ook?”

Deze slogan bedoelen wij zowel letterlijk als figuurlijk. Als je meer wilt bereiken en stappen wilt zetten, dan zul je innovatief moeten zijn en de markt actief moeten benaderen. Dat is de reden waarom wij aantoonbaar succesvol zijn in wat wij doen.

Doordat wij oprecht een betere kantoorergonomie wensen voor onze klanten, steken wij erg veel energie in het geven van persoonlijk advies en blijven wij ook ook betrokken bij de nazorg. Doordat wij als een van de weinige fabrikanten permanent trainingen verzorgen voor onze dealers, verzekeren wij ons van een dealernetwerk die dezelfde normen en waarden nastreven. Een dozenschuiver zal je bij ons dan ook niet snel vinden, evenals een aanbieder die alleen via een webshop werkt. Persoonlijk contact en advies op maat is wat ons uniek maakt.

ROVO
Benelux
#ROVO Chair

Ergonomisch zitcomfort

ROVO Chair, gevestigd midden in het hart van het Zwarte Woud in Duitsland, is een fabrikant van bureaustoelen voor de zakelijke markt. De stoelen van ROVO kenmerken zich door een modern en tijdloos design, ergonomisch zitcomfort en goede functionaliteit. De modellen van ROVO voldoen aan de huidige ARBO- en NEN-normeringen, zoals NEN/EN 1335. Zonder het keurmerk ‘GS’ (Geprüfte Sicherheit) gaan de bureaustoelen de fabriek niet uit. Vandaar dat wij op alle producten en onderdelen vijf jaar garantie geven.

ROVO is wereldwijd een bewezen product in de bureau- en projectwereld. Al ruim 40 jaar opereert ROVO vanuit Loßburg in Duitsland. Naast de Europese markt is ROVO ook actief in Amerika, Canada en Australië. De beste eigenschappen van ROVO Chair zijn de eigen productie- en ontwikkelingsafdelingen, de intensieve samenwerkingen met specialisten en de jarenlange ervaring in de praktijk. Hierdoor weet ROVO Chair als geen ander waar een goede kantoorstoel aan moet voldoen.

Ergonomische
perfectie
ROVO Benelux 2024 ©