U wilt graag Rovo dealer worden?

Bent u op zoek naar een aanbieder van kwalitatief hoogwaardige ergonomische stoelen? Dan is uw zoektocht bij deze voltooid. Maak kennis met ROVO Benelux, importeur van bureaustoelen.
Wij komen onze afspraken na, geven maximale ondersteuning door middel van trainingen, proefstoelen en zitinstructies bij uw klanten. Wilt u meer weten? Kom dan met ons kennismaken!

ROVO Benelux werkt uitsluitend samen met door ons geselecteerde dealers. Onze dealers moeten de kennis en kunde in huis hebben of bereid zijn hier trainingen voor te volgen. Wij leveren toegevoegde waarde, maar verwachten dat ook van onze dealers. Samen de markt benaderen dat is ons doel. Onze huidige dealers kunnen beamen dat zaken doen met ROVO Benelux, zaken doen is met een betrouwbare partij. Ons doel is om u en de klant te helpen.

Bent u geïnteresseerd om ROVO dealer te worden?

Neem dan contact met ons op. We bespreken de mogelijkheden graag met u door onder het genot van een kopje koffie.

Contact

Als dealer van ROVO krijgt u toegang tot onze dealer-login. Deze voorziet u van alle benodigde digitale content. Tevens leveren wij gedrukte media die u aan uw relaties kunt meegeven. Wij hebben onze eigen marketing afdeling die u van gepersonaliseerde content kan voorzien, zodat u de focus kunt leggen op andere zaken.

Om uzelf goed te profileren in de markt is het van belang u te onderscheiden van de concurrentie, een doorsnee bureaustoel is immer overal te koop. Wat zij de voordelen van een ROVO-stoel en waarom moeten ze bij u zijn? Dit is de toegevoegde waarde die wij bedoelen. Wij zijn het verschil en maken het verschil.

Ons motto is “wij blijven in beweging u ook?” Wij zijn continu bezig met innoveren om onze klanten en dealers optimaal te ondersteunen. Een goed voorbeeld hiervan is onze ROVO MOTION workshop. Dit is een volledig voorgeprogrammeerd draaiboek, waarmee u binnen twee maand een workshop op touw zet voor uw relaties. Een ander voorbeeld is het creëren van afspraken bij een aantal van uw relaties om de ROVO Ergo Balance te demonstreren. Tevens hebben wij in samenwerking met het trainingsbureau XL10 maatwerk trainingen ontwikkelt die u in staat stellen de markt nog beter te benaderen.

HULP NODIG?

Wij helpen u graag verder, u kunt ons bereiken op
085 - 489 04 70 of via info@rovobenelux.eu.
Wij horen graag van u.