#XP

ROVO XP

De alleskunner voor ieder kantoor

Je kent het wel; je wilt graag dezelfde bureaustoelen voor iedereen, maar niet iedereen is hetzelfde. De ROVO XP serie biedt in deze situatie de ideale uitkomst. De diversiteit van deze serie overtreft namelijk alles. Ben je klein of juist groot qua postuur? De XP serie is er voor iedereen. Dankzij de verschillende rughoogtes, mechanieken, armleggers en zittingen zijn de mogelijkheden eindeloos.

#model XP 4010, 4015 en 4020

XP 4010, 4015 en 4020: passend voor iedereen

Deze stoelen uit de XP serie hebben allen een gestoffeerde en ergonomisch gevormde rugleuning die de contouren volgt van de ruggengraat voor maximale ondersteuning. Zeker in combinatie met de optioneel verkrijgbare oppompbare airplus module.

Combineer deze eigenschappen met de verschillende mechanieken - die ieder voor een ander bewegingsgevoel zorgen - en je hebt de perfecte ergonomische bureaustoel voor jou en je collega's.

Heb je nek,- rug en/of schouderklachten? Probeer ons gepatenteerde Ergo Balance mechaniek en ervaar zelf de vele voordelen. Voor een totaaloverzicht van alle mogelijkheden verwijzen we je graag door naar onze brochure onderaan deze pagina.

DIN/EN 12529 EN 1335, ergonomisch goedgekeurd, quality office.

Eindelijk echt
comfort
#model XP 4030

XP 4030: Managers comfort

Onze ROVO XP 4030 bureaustoel heeft dezelfde ergonomische eigenschappen als deXP 4010, 4015 en 4020, maar het verschil zit hem in de verstelbare hoofdsteun. Vaak worden dit soort stoelen in gebruik genomen door managers die een luxe bureaustoel willen als visitekaartje. Echter laat de ergonomie bij dergelijk directiemeubilair vaak te wensen over. Dat probleem is met de XP 4030 definitief voorbij. Bovendien biedt de 4030 uit de XP serie veel keuzemogelijkheden op het gebied van kleur en materiaal, zodat je de uitstraling van de stoel helemaal naar eigen wens kunt invullen. Voor een totaaloverzicht van alle mogelijkheden verwijzen we je graag door naar onze brochure onderaan deze pagina.

DIN/EN 12529 EN 1335, ergonomisch goedgekeurd, quality office.

Voor de manager
ook goed zitten

Highlights

ROVO XP 4010-4015-4020

Het verschil in de nummers is de hoogte van de rugleuning waarbij de XP 4010 de laagste rug heeft. Afgebeeld is de XP 4015. Een anatomisch naar de ruggengraat gevormde rugleuning.

Stiknaden

Hoe persoonlijk wil je de XP serie maken? Met een ruim assortiment aan stoffen en soorten leer ontwerp je altijd je eigen stijl. Stiknaden in een contrasterende kleur? Ook dat is geen enkel probleem.

Armleggers

Voor de ROVO XP serie zijn optioneel verschillende armleggers verkrijgbaar; van eenvoudige varianten tot multifunctionele armleggers. Wist je dat wij ook extra smalle en/of hoge armleggers hebben? Vraag ons naar de mogelijkheden.

Met oog voor detail

Soms zijn het de kleine dingen die het doen. Sommige armleggers zijn bijvoorbeeld voorzien van een chromen ring onder de 'pad' en aluminium verbinders aan de stoel; een optische verrijking voor je stoel.

XP_4030

ROVO XP 4030

De rugleuning van de ROVO XP 4030 is net als de andere modellen anatomisch gevormd, maar nu ook voorzien van een in hoogte verstelbare hoofdsteun.

Multifunctionele armleggers

Hierboven is de ROVO XP 8 armlegger afgebeeld. Deze is in hoogte, breedte en diepte verstelbaar, met aluminium detail in de verbinder en de ring onder de armpad.

Rughoogte

Alle stoelen uit de ROVO XP serie zijn voorzien van een in hoogte verstelbare rugleuning. Op deze manier kun je de lendensteun precies daar uitlijnen waar jij steun nodig hebt.

Hoofdsteun

De ROVO XP 4030 wordt uitgevoerd met een in hoogte verstelbare hoofdsteun. Zoals afgebeeld is ook de hoofdsteun in bicolor mogelijk.

Airplus lendensteun

Optioneel is iedere ROVO XP bureaustoel uit te voeren met onze unieke oppompbare lendensteun. Hiermee ervaar je nog meer controle over de steun in je rug.

Benieuwd welke stoel bij jou past?

Vraag het onze adviseurs.

Een bureaustoel voor jou alleen of een bureaustoel voor jullie hele team? Het is allemaal mogelijk! Natuurlijk wil je goed geïnformeerd worden en de stoel eerst uitproberen. Vraag vrijblijvend een proefplaatsing bij ons aan of neem contact met ons op voor persoonlijk advies en jouw dichtstbijzijnde ROVO dealer. We helpen je graag verder!
ROVO Benelux 2024 ©