De zitoplossing voor ieder kantoor. De Rovo XP serie kan (bijna) alles.

XP

De alleskunner voor iedere werkplek.

U kent het wel. U wilt graag dezelfde bureaustoelen voor iedereen maar niet iedereen is hetzelfde. De ROVO XP voorziet in een oplossing voor dit probleem.

De vorm van de rugleuning geeft een perfecte ondersteuning en ontspant uw lichaam. Het ergonomisch gevormde zitkussen zorgt voor een goede doorbloeding in uw benen. Er zijn verschillende synchroon mechanieken verkrijgbaar. De S1,S4 ,S24, AT of Ergo Balance – ieder mechaniek heeft zijn eigen eigenschappen voor dynamisch zitten. Aan u de keus!

Flexibel werken of 24 uur belastbaarheid voor uw stoel? Onze XP serie biedt u diverse mogelijkheden. Met onze flexplek AT serie wordt de gewichtsinstelling van uw stoel automatisch ingesteld en heeft u een aangenaam maar vooral een ergonomisch verantwoord zitcomfort. 24 uur belastbaar? De S24 is 24 uur per dag inzetbaar! Extra Power voor robuuste toepassingen.

Deze stoel volgt in ieder detail de hoogste kwaliteitsstandaard voor bedrijven met continu- of ploegendiensten of voor zwaardere werknemers tot 150 kg. Het biedt met zijn bijzonder comfortabele kussens en speciale synchroon mechaniek veel comfort voor lange werkdagen. Met een omvangrijke keus aan bezoekersstoelen is onze XP serie ideaal voor uw hele bedrijf.

De ROVO XP is, naast de normale versie, ook uit te voeren met een diepere of korte zitting die in combinatie met de aangepaste gasveren voor de hoogte verstelling zeer geschikt zijn voor lange en korte mensen.  Welke toepassing u ook nodig hebt de uniforme uitstraling blijft voor het hele kantoor hetzelfde.

  • De XP is de alleskunner voor uw werkplek. Hij voorkomt nek- rug en schouderklachten en kan deze problemen met de juiste zitinstructie vaak zelf verminderen of helemaal oplossen.
  • Als u van plan bent een goede ergonomische bureaustoel (kantoorstoel) te kopen die voldoet aan de ARBO richtlijnen kan dit uw beste keus zijn. Onze bureaustoelen zijn voorzien van alle moderne technieken die het dynamisch, gezond en ergonomisch zitten bevorderen. Of je nu een hoge bureaustoel zoek of juist een kleine of een brede Xl bureaustoel voor zware mensen, het is allemaal mogelijk binnen onze ROVO XP serie.

    De bureaustoel is eenvoudig in te stellen na een goede (werkplek) instructie. Ook onze instelvideo’s via ons YouTube kanaal kunnen hierbij helpen.
    De bureaustoelen zijn leverbaar met of zonder (verstelbare)armleuningen en diverse hoge en lage rugleuningen. De bureaustoelen zijn leverbaar met of zonder wielen (in plaats van wielen worden dan glijders gemonteerd). Natuurlijk zijn de bureaustoelen leverbaar in diverse stoffen en leder kwaliteiten. Verkrijgbaar in het zwart en zelfs een witte bureaustoel is mogelijk!

  • ROVO Chair fabriceert haar stoelen volledig zelf in Duitsland. Ieder stoel word speciaal voor u gebouwd. De vele kleuren combinaties hebben menig interieurstilist en interieurarchitect al overgehaald met deze stoelen te gaan werken.

Een aantal van de meest verkochte ROVO XP stoelen zijn in het zwart op voorraad en kunnen dus snel bij u zijn.
Wanneer u een uniforme uitstraling wenst op uw kantoor kijk dan ook even bij de conferentie/vergader stoelen uit de XP serie.