ROVO kinderstoelen. Uw kind stilzitten? Dat hoeft ook niet.

Kinderstoelen

Met de Rovo kinder- en tienerstoelen maakt u de keus om ook uw opgroeiende kind verantwoord te laten zitten.

Door het gepatenteerde buizenframe van de Rovo BUGGY kinderstoelen groeit de stoel mee en past ieder kind van 4-16 jaar er uitstekend op. Op onze scholen is een standaard leerlingenset van een stoel en een tafel voorgeschreven. Eén stoel voor alle verschillende kinderen. Wij denken dat wanneer uw kinderen ook in de juiste houding zitten zij beter presteren en het langer vol kunnen houden. De Rovo BUGGY voldoet volledig aan deze wens.

Doordat uw kind ook kan bewegen en de kinderstoel zowel qua zithoogte en rugleuning aangepast kan worden, wordt uw kind goed ondersteunt tijdens de groei. Van de Rovo BUGGY zijn er wereldwijd al meer dan 600.000 stuks verkocht aan scholen, ziekenhuis en logopedie praktijken. Ook de particulier ziet steeds vaker het nut om hun kinderen tijdens het huiswerk of het gamen verantwoord te laten zitten.

De ROVO Buggy in vele frisse kleuren en kleurcombinaties.

De Rovo BUGGY staat voor onze visie om ergonomie bereikbaar te laten zijn voor iedereen. De stoel is opgebouwd met eerste klas kunststoffen metalen en stoffen. De zittingen zijn uitwasbaar. De kinderstoelen zijn nagenoeg onderhoudsvrij al zal af en toe een poetslapje en een stofzuiger u goede diensten bewijzen. Rovo Chair fabriceert haar stoelen volledig zelf in Duitsland. Ieder stoel word speciaal voor u gebouwd.