OFFI Instituut

Al vanaf het begin van Rovo Benelux werken wij nauw samen met het Offi Instituut.
Een Nederlandse organisatie die onafhankelijke en gespecialiseerde kennis op het gebied van producten voor kantoor wereldwijd beschikbaar wil maken.

De kennis wordt vergaard middels de website “Offipedia” en input van fabrikanten en leveranciers. Het (laten) testen en certificeren van producten zijn tools om dit doel te bereiken. Onafhankelijkheid en kennis delen zijn speerpunten van het Offi Instituut.

Deze samenwerking hebben wij onlangs uitgebreid met een nieuwe dienst OFFI TEST. Hierbij nemen we contact op met bedrijven die geïnteresseerd zijn in verantwoord zitten. Hier komen proefplaatsingen uit die door onze dealers ingevuld kunnen worden. Interesse? Vraag ons naar de voorwaarden.

Waarom inkopers en eindgebruikers steeds meer kennis krijgen?

Dat de Westerse wereld steeds transparanter wordt dat is een open deur. Vandaag de dag beschikken eindgebruikers en zeker inkopers, ook op het gebied van kantoorinrichting, dan ook steeds meer over relevante informatie.
De kans is groot dat zij het Nederlandstalige Offipedia platform op internet als informatiebron gebruiken! Hierop zijn duizenden pagina’s vrij beschikbaar, met informatie over onder meer producten en leveranciers, termen en wet- en regelgeving, kortom alles met betrekking tot kantoormeubilair en kantoorinrichting.
Volg deze ontwikkelingen op de voet en blijf een goede gesprekspartner voor uw klanten. Zelf deel uitmaken van Offipedia met bijvoorbeeld een bedrijfsvermelding of een bijdrage aan een onderwerp? Ook dat is mogelijk, neem contact op, bij voorkeur via de website, want Offipedia staat hiervoor open en Team Offipedia ondersteunt vanzelfsprekend ook de vakhandel.

De Nederlandstalige website is te bereiken via www.offipedia.org of direct https://nl.offipedia.org.

HULP NODIG?

Wij helpen u graag verder, u kunt ons bereiken op
085 - 489 04 70 of via info@rovobenelux.eu.
Wij horen graag van u.