Even voorstellen…

Wij zijn Wim van der Vegt en Robert Bruggeman, eigenaren van ROVO Benelux B.V.
ROVO Benelux B.V. is de exclusieve importeur van ROVO Chair bureaustoelen voor Nederland en België. Via een zorgvuldig uitgekozen dealernetwerk van kantoor- projectinrichters en stoelspecialisten vinden onze stoelen hun weg naar de eindgebruiker. Daarnaast werken wij nauw samen met fysiotherapeuten, arbodiensten en gezondheidsinstellingen om onze deskundigheid op peil te houden en onze dealers optimaal te ondersteunen.

Wij hebben beide een andere achtergrond, maar dezelfde passie: samenwerken met mensen om mooie projecten te ontwikkelen. In januari 2011 hebben wij ROVO Nederland overgenomen en dit samen verder uitgebreid tot waar het nu staat: Een volwassen en succesvolle onderneming. Wij zijn dé partner op het gebied van bureaustoelen voor zowel bedrijven als particulieren.

De passie voor kantoormeubilair en met name bureaustoelen, spat er bij ons vanaf. We genieten van iedere stoel die we aanbieden en waar gebruikers dagelijks zoveel plezier en comfort aan beleven en die zelfs gezondheidsklachten weten te voorkomen.

Wilt u meer weten over ons of heeft u ideeën die ons verder kunnen helpen? Neem dan gerust contact met ons op.

ROVO Benelux bureaustoelen
Mart van der Vegt

Mart van der Vegt

Account Manager

Robert Bruggeman

Robert Bruggeman

Directeur/Eigenaar

Wim van der Vegt

Wim van der Vegt

Directeur/Eigenaar

Vince Bruggeman

Vince Bruggeman

Service

Nicole Barink

Nicole Barink

 Content Marketeer

Wilt u meer weten over ons of heeft u ideeën die ons verder kunnen helpen.

Neemt u gerust contact met ons op.

Contact

Onze slogan is “wij blijven in beweging u ook?” dit is letterlijk en figuurlijk bedoeld. Als je meer wilt bereiken en stappen wilt maken, dan zal je innovatief moeten zijn en de markt actief moeten benaderen. Dat is de reden waarom wij aantoonbaar succesvol zijn in wat wij doen.

HULP NODIG?

Wij helpen u graag verder, u kunt ons bereiken op
085 - 489 04 70 of via info@rovobenelux.eu.
Wij horen graag van u.